Hava Durumu

#Beşiktaş

Lodoshaber.Com - Beşiktaş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Beşiktaş haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş tribünleri 'yönetim istifa' tezahüratı yaptı! Haber

Beşiktaş tribünleri 'yönetim istifa' tezahüratı yaptı!

Beşiktaş yaz transfer döneminin suskun takımları arasında yer alıyor. geçen sezonki kadrosundan Redmond, N'Koudou, Welinton, Atiba, Dele Alli, Maxim ve Tayfur olmak üzere 8 oyuncuyla yollarını ayırmasına rağmen şu ana dek transferde sessiz kaldı. Transfer görüşmelerinde bulunduğu Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'a, Dusan Tadic'i ise Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'ta yönetime olan tepki büyüyor. Yönetim istifaya çağrıldı Siyah-beyazlı taraftarların sosyal medyada başlattığı "İstifa" çağrısı sonrası geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın stadı önünde toplanarak 'yönetim istifa' sloganları atmıştı. 3 transfer açıkladılar Transfer dönemini Emrecan Bulut ile açan Beşiktaş, uzun süre sessizliğini korudu. Siyah-beyazlılar sonrasında 2 dakika arayla Amartey ve Onana transferlerini açıkladı. Bugün ise Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme ilk maçında sahasında Tirana'yı ağırladı. Maç öncesi tepkiler sürdü Siyah-beyazlı taraftarlar, henüz maç başlamadan yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar maç öncesi "yönetim istifa" tezahüratları yaptı. Başlama düdüğünün ardından tezahüratlar durdu Yönetime gösterilen tepki sonrası başlama düdüğü çaldı ve taraftarlar yoğun tezahüratlarla takıma destek verdi. Ceyhun Kazancı ile yolar ayrıldı Beşiktaş Kulübü, ayrıca Sportif Direktörlük görevini yürüten Ceyhun Kazancı ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı! Haber

Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı!

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Genç futbolcunun saldırı sonrası kaslarında yırtılma meydana geldiği öğrenildi. Emrecan Uzunhan'ın uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimalinin olduğu belirtildi. Bakırköy'de ufak çaplı bir trafik kazasına karışan Emrecan Uzunhan'ın kazanın diğer tarafındaki kişiler tarafından saldırıya uğradığı kaydedildi. Kaslarında gerilme meydana gelen Emrecan Uzunhan'ın şu anda evinde olduğu, hastanede yeniden gerekli kontrollerin yapılacağı belirtildi. Emrecan Uzunhan'ın uğradığı saldırı sonrası Beşiktaş Kulübü'nün hukuki işlem başlatma kararı aldığı kaydedildi. AHMET AKÇELİK: HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akçelik yaşanan saldırının ardından bir paylaşımda bulundu. Hukuki süreci başlatacaklarını belirten Akçelik, "Emrecan Uzunhan kardeşimizin uğradığı saldırıdan dolayı çok üzgünüm. Sporcumuzun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Magandaların en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Camiamıza ve sevenlerine büyük geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. 2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emrecan Uzunhan daha sonra İstanbulspor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon euro karşılığında genç oyuncunun bonservisini aldı. Emrecan Uzunhan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi. 22 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Emrecan Uuzunhan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 600 bin euro. Genç oyuncu, Beşiktaş formasıyla 6 maça çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.