Hava Durumu

Romain Saiss'e Fransa'dan talip çıktı!

Beşiktaş'tan ayrılmak istediği iddia edilen Romain Saiss'e Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens'in talip olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2023 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2023 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Romain Saiss'e Fransa'dan talip çıktı!

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan Romain Saiss konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Fransa basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; 33 yaşındaki Faslı stoper için Lensdevreye girdi. Lens'in Romain Saiss'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın başarılı oyuncu için 4 milyon euroluk bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi. Romain Saiss için Fransa Ligue 1'den Lille ile birlikte Körfez ülkelerinden bir takımın da ilgilendiği kaydedildi. Marsilya'nın Romain Saiss transferi konusunda geri planda kaldığı vurgulandı.

Romain Saiss geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 26 maçta giydi. Faslı savunmacı bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. 33 yaşındaki oyuncu aynı zamanda 2 asist üretti. AS Valence altyapısında yetişen Romain Saiss daha sonra Clermont, Le Havre, Angers ve Wolverhampton formaları giydi. Fas Milli Takımı'nda 75 maça çıkan Romain Saiss, 2 gol sevinci yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.