Hava Durumu

Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı!

Beşiktaş forması giyen genç stoper Emrecan Uzunhan trafikte magandaların saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2023 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2023 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı!

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Genç futbolcunun saldırı sonrası kaslarında yırtılma meydana geldiği öğrenildi.

Emrecan Uzunhan'ın uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimalinin olduğu belirtildi. Bakırköy'de ufak çaplı bir trafik kazasına karışan Emrecan Uzunhan'ın kazanın diğer tarafındaki kişiler tarafından saldırıya uğradığı kaydedildi.

Kaslarında gerilme meydana gelen Emrecan Uzunhan'ın şu anda evinde olduğu, hastanede yeniden gerekli kontrollerin yapılacağı belirtildi.

Emrecan Uzunhan'ın uğradığı saldırı sonrası Beşiktaş Kulübü'nün hukuki işlem başlatma kararı aldığı kaydedildi.

AHMET AKÇELİK: HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akçelik yaşanan saldırının ardından bir paylaşımda bulundu. Hukuki süreci başlatacaklarını belirten Akçelik, "Emrecan Uzunhan kardeşimizin uğradığı saldırıdan dolayı çok üzgünüm. Sporcumuzun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Magandaların en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Camiamıza ve sevenlerine büyük geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emrecan Uzunhan daha sonra İstanbulspor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon euro karşılığında genç oyuncunun bonservisini aldı. Emrecan Uzunhan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi.

22 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Emrecan Uuzunhan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 600 bin euro. Genç oyuncu, Beşiktaş formasıyla 6 maça çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.