Hava Durumu

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı!

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş forvet hattına dikkat çeken bir takviyede bulundu. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki santrfor Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2023 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2023 19:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kattı!

Süper Lig devi Beşiktaş, forvet pozisyonunu Halil Dervişoğlu ile güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu ve Brentford'la transfer için anlaşma sağladı. Halil Dervişoğlu'nun sözleşme imzalamak için kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi. Beşiktaş ile genç oyuncu arasındaki anlaşmanın 4 yıllık olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Halil Dervişoğlu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedildi. Öte yandan yapılan anlaşmada 500 bin euro civarında bir bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı.

Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Halil Dervişoğlu'nun güncelpiyasa değeri 2 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 15 maça çıkan 23 yaşındaki forvet, 6 gol atma başarısı gösterdi. Sparta Rotterdam altyapısında yetişen Halil Dervişoğlu daha sonra Brentford, Twente, Galatasaray ve Burnley formaları giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.