Hava Durumu

Nicola Anne Peltz'e aşk dolu kutlama!

David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz 2022 nisan ayında evlenmişti. Ünlü çift evlendikleri günden beri gündemden düşmüyor. Bunun nedenlerinden birisi Brooklyn'in Nicola'nın soyadını almasıydı. Diğer neden de Nicola'nın sevgili kayınvalidesi Victoria Beckham'ın tasarladığı bir gelinliği giymmeiş olmasıydı. Brooklyn Beckham'ın sık sık karısına olan aşkını paylaştığı gönderileri de unutmayalım tabii. İşte Brooklyn Beckham bugün yine o paylaşımlarından biriyle gündemde.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Nicola Anne Peltz'e aşk dolu kutlama!

Birbirleriyle ilgili sürekli hikaye ve fotoğraf paylaşan ve yine birbirlerini ne kadar çok sevdiklerinden herkesin emin olmasını isteyen Brooklyn ve Nicola yine aşk dolu paylaşımlar yaptı.

Brooklyn Beckham biricik eşinin doğum gününü, partiden çekilmiş bir videosuyla ve şu tatlı sözlerle kutladı:

'DÜNYAYI HAK EDİYORSUN!' 

Hayatımı değiştiren kadın erken doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum bebeğim ve her sabah senin muhteşem yüzünü görebildiğim için çok şanslıyım. Umarım en muhteşem doğum gününü yaşarsın. Çünkü dünyayı hak ediyorsun.

Brooklyn Beckham bu aşk dolu paylaşımına kalp emojileri eklemeyi de unutmadı. Nicola da Brooklyn'in kutlama mesajını kendi story'sine ekleyerek şu notu düştü:

"Benim iyi yanım seni seviyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.