Hava Durumu

#Magazin

Lodoshaber.Com - Magazin haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Magazin haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Depremzedelere moral gecesinde talihsiz an!  Mustafa Keser havuza düştü! Haber

Depremzedelere moral gecesinde talihsiz an! Mustafa Keser havuza düştü!

Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş depremlerinin ardından Aydın’ın Kuşadası’na getirilen deprem mağdurları için Kadınlar Denizi'ndeki otelde, 24 Şubat'ta, Kuşadası Gönüllüsü Genç Esnaf ve İş İnsanları Derneği (KUGEİD) tarafından türkücü Mustafa Keser'in de katılımıyla moral gecesi düzenlendi. Gecede bir süre afetzede çocuklarla ilgilendikten sonra sahneye doğru yürüyen Keser, ayağının zemine takılması sonucu dengesini kaybedip, sırt üstü otelin havuza düştü. Bu sırada bir genç, sanatçıyı kurtarmak amacıyla suya atladı. Geceye katılanların havuzdan çıkardığı Keser, kulise gidip üzerini değiştirdikten sonra tekrar sahneye geldi. "GÖNÜL İSTERDİ Kİ MUSİKİMİZLE SİZİN KARŞINIZA ÇIKAYIM" Deprem mağdurlarına moral veren Mustafa Keser, "Allah yardımcınız olsun. Ben Elazığlıyım, 'Bizim oralarda varını veren utanmaz' derler. Varını verene ne mutlu. Bütün ülkemizin olduğu gibi ben de sizin yanınızda olmak için buradayım. Gönül isterdi ki musikimizle sizin karşınıza çıkayım. İnşallah yaralarımızı sardıktan sonra yeniden birlikte oluruz" dedi. "BU DEPREMLERDEN DERS ALMAK GEREKİR" Ünlü türkücü, “Allah kimseye yaşatmasın. Acınızı biliyoruz biz de zamanında Elazığ’da depremler yaşadık. Bu depremlerden ders almak ve işimizi daha düzgün yapmak gerekir. Bundan da ders almazsak yuh olsun bize" diyerek, depremzedelerle gece boyunca sohbet etti.

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinden aşk dolu pozlar Haber

Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinden aşk dolu pozlar

Geçtiğimiz aylarda Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele katılan oyuncu meslektaşlar Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, "Her şey güzel gidiyor" gidiyor açıklamasının ardından Instagram hesaplarından ilk paylaşımlarını yapmıştı. YILDIRIM AŞKA GELDİ Mutlu birliktelikleri devam eden ve zaman zaman birlikte fotoğraflarını paylaşan Deniz ile Yıldırım'dan yeni aşk pozları geldi. Birlikte Danimarka tatiline giden ünlü çiftten Kaan Yıldırım, paylaştığı fotoğraflara film şeridi emojisi ekledi. DENİZ KAYITSIZ KALAMADI Sevgilisinin paylaşımlarına kayıtsız kalmayan Pınar Deniz ise bu karelere "Ay ne kadar güzeller maşallah" yorumunu yaptı. "ANI BİRİKTİRMEK NE GÜZEL ŞEY" Pınar Deniz de sevgilisiyle verdiği bu pozu "Anı biriktirmek ne güzel şey" notuyla paylaştı. Deniz'in 'Yargı' dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu da rol arkadaşının paylaşımına "Paylaşımlar güzel ama sette bekliyoruz" yorumunda bulundu. “AİLEMLE TANIŞTI” Öte yandan Pınar Deniz, Kaan Yıldırım’ın ablası Nilüfer Yıldırım’ı sosyal medyadan takibe almıştı. Geçtiğimiz aylarda konuyla alakalı konuşan Yıldırım, “Hangi dönemdeyiz? Neye göre, kime göre değerlerimiz değişiyor? Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri, Pınar da öyle… Birbirlerini sosyal medyadan takibe almışlar. Ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Lütfen artık böyle şeyleri olağanüstü durumlarmış gibi karşılamayalım” demişti. Kaan Yıldırım, muhabirlerin, “evlilik” sorularına da “Bu konular çok özel konular. Kendi içimizde yaşayalım. Bu kadar kameranın olduğu yerde bunları konuşmayalım” yanıtını vermişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.