Hava Durumu

Gonca Vuslateri'nin bu sözleri olay yaratacak!

Oyuncu, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” diye konuştu. Vuslateri, kısa sürede ‘En Çok Konuşulanlar’ listesine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2023 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Gonca Vuslateri'nin bu sözleri olay yaratacak!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bazı meslektaşlarını kızdıracak açıklamalarda bulunmuştu. Yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı fotoğrafını yayınlayan 35 yaşındaki oyuncu, isim vermeden bazı kadın meslektaşlarını hedef aldı.35 yaşındaki Vuslateri, gönderisine, şu notu düşmüştü:

'Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik... Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun. Hadi bakalım, Azıcık Martinim ağrısız başım. Sakin olun estetik yok."

Gonca Vuslateri, son olarak Twitter’dan yaptığı açıklamayla gündem oldu. Oyuncu, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan genç oyuncularımızı korusun Allah’ım... Vay, vıy anıları, bitmeyen sigaraları ve tarikatlaşan kanunları...” dedi.

Vuslateri, “Sadece kelimelerle oynayan adam, insan onuruna hiç acımaz. Şiirini de alsın, gitsin” diyerek, sözlerine devam etti. Oyuncu, takipçilerinin tüm ısrarlarına rağmen kimlere gönderme yaptığını söylemedi. Vuslateri, kısa sürede ‘En Çok Konuşulanlar’ listesine girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.