Hava Durumu

TBMM Genel Kurulu'nda 'alkış' tartışması!

TBMM'de dün gerçekleştirilen Genel Kurul'da gergin anlar yaşandı. MHP'li Erkan Akçay'ın partisinin adayını açıklaması sonrası AK Parti ve MHP sıralarından gelen alkışa CHP'den tepki geldi. Özel, depremi gerekçe göstererek '39 gündür matemdeyiz' derken MHP'li Erkan Akçay 'Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde müzikli, alkışlı, sloganlı kutlamayı yapanlar sizler değil miydiniz?' diyerek yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
TBMM Genel Kurulu'nda 'alkış' tartışması!

MHP'li Erkan Akçay, partisinin grup kararını Genel Kurul'dan duyurdu. 'Adayımız Erdoğan' açıklaması MHP ve AK Parti sıralarında alkışlarla karşılanınca Meclis'te tansiyon yükseldi.

MECLİS'TE ALKIŞ GERİLİMİ

Mynet'in haberine göre; MHP'li Erkan Akçay, dün Meclis'te düzenlenen Genel Kurul'da "Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Aday belli, karar net diyoruz" açıklaması MHP ve AK Parti sıralarında alkışla karşılanınca tansiyon yükseldi.

ÖZGÜR ÖZEL: YANLIŞLIKLA BİR EL ÇIRPMANIN ARKASINA SIĞINMAYIN

Depremi gerekçe göstererek yükselen alkışa tepki gösteren CHP'li Özgür Özel, "39 gündür matemdeyiz, iki grubun alkışı talihsiz olmuştur. Yanlışlıkla bir el çırpmanın arkasına sığınmayın. O kişiye verdiğiniz kutsiyeti göstermektedir. Böyle bir kutsiyet demokrasilerde kimsenin hakkı değildir. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü; depremin ertesi günü şurada grup toplantısı yaptınız. Parti tarihi konuşup alkış yaptınız" dedi.

ERKAN AKÇAY: SİZ KOLTUK KAVGALARI YAPMADINIZ MI?

Akçay ise "Refleks olarak, bilinçli değil. 40 gün de dolmuştur. Açtırma kutuyu söyletme kötüyü; Saadet Partisi Genel Merkezi'nin önünde müzikli, alkışlı, sloganlı kutlamayı yapanlar sizler değil miydiniz? Bu depremin acıları en derin şekilde yaşanırken siz koltuk kavgaları yapmadınız mı?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.