Hava Durumu

Bakan Bilgin'den açıklama: EYT yasası bu hafta mı?

Çalışma Bakanı Bilgin, EYT düzenlemesinin Meclis'e bu hafta gelebileceğini söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu da, "Düzenlemeyi Meclis'e getirin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bakan Bilgin'den açıklama: EYT yasası bu hafta mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün toplanan Kabine Toplantısı'nın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, çeşitli konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin Meclis'e ne zaman geleceğiyle ilgili soruları yanıtlarken, bu haftayı işaret etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Bir an önce düzenlemeyi Meclis'e getirin" çağrısı yaptı.

İLAÇTA ERİŞİM SIKINTISI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, son dönemde gündeme gelen ilaç sıkıntısına ilişkin konuştu. Mevsimsel hastalıkların ilaçlarında zaman zaman eksiklik yaşandığını söyledi, “Önümüzdeki haftalarda sorun önemli ölçüde azalacak” dedi.

TSK İNGİLİZ FIRKATEYNİ Mİ ALIYOR?

Bu arada Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın İngiltere ziyaretinin ardından bu ülkeden fırkateyn alınacağı yönünde haberler çıkmıştı. Bakan Akar bu iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.