Hava Durumu

Ankara'da gençler, girişimciliğe özendiriliyor

Ekonomiye genç girişimciler kazandırmak amacıyla hayata geçirilen projenin kapanış toplantısı, Ankara'da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ankara'da gençler, girişimciliğe özendiriliyor

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO), Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle ATO İDEA ve Başkent Üniversitesi koordinatörlüğünde, etkin ekonomiye genç girişimciler kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği "Mesleğim Kültürüm: Kültürel Üreticiler için Girişimcilik ve Kariyer Gelişimi Projesi"nin kapanış toplantısı ATO ev sahipliğinde yapıldı. 


  ATO Başkanı Gürsel Baran ve ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal’in ev sahipliğinde, ATO Fuaye Alanı’nda gerçekleşen toplantıya, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Haldun Müderrisoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent ve Çankaya Kaymakamı Murat Duru ile ATO Meclis ve Komite Üyeleri ve proje paydaşları katıldı. 



 

  Açılış konuşmalarının ardından Etkin Kültür Endüstrileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nihan Gider Işıkman ve Merkezin Danışma Kurulu Üyesi Dr. Erman Demir proje hakkında bilgi vererek, projeye özel içeriklerle hazırlanan www.meslegimkulturum.com web sitesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi. 


  Etkin kültür endüstrilerinin mesleki, teknik ve yaygın eğitim düzeyinde desteklenmesi amacıyla geliştirilen eğitici içerikler, PDF dokümanları ile videolar katılımcılara tanıtıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.