Hava Durumu

#Darp

Lodoshaber.Com - Darp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Darp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ev sahibi dehşeti! Haber

Ev sahibi dehşeti!

Başakşehir'de ev sahibiyle kira artışı konusunda anlaşamayan 46 yaşındaki Hasan Eğilmez, beyzbol sopalı saldırıya uğaradı. iddiaya göre Eğilmez ile ev sahibi arasında kiraya artırımı konusunda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. 3 yıldır Başakşehir'de bir sitede oturan Hasan Eğilmez, son 1 yıldır ev sahibinin 30 bin lira olan ev kirasını 100 bin liraya çıkarmak istediğini iddia etti. Site içerisinde ortalama kiraların 35 bin lira olduğunu söyleyen Eğilmez, ev sahibine kirayı 40 bin lira yapmayı teklif etti. Eğilmez'in iddiasına göre dün akşam saatlerinde ev sahibi ile site önünde karşılaştıklarında sözlü tartışma başladı. Eğilmez yanında çocukları olduğu için tartışmayı uzatmadan evine gitti. Akşam yürüyüş yapmak için tekrar sitenin önüne inen Hasan Eğilmez, bu kez, ev sahibi ve onun yanında bulunan 5-6 kişilik bir grupla karşılaştı. Eğilmez, ev sahibi ile konuşmak isterken yanında bulunan diğer kişiler arkasından beyzbol sopasıyla saldırdı. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan Hasan Eğilmez'i arkadaşı hastaneye götürdü. Darp raporu alan Eğilmez karakola giderek ev sahibi ve kendisine saldıranlar hakkında şikayetçi oldu. SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Eğilmez'in saldırıya uğradığı anlar sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Hasan Eğilmez'in aldığı darbe sonrası yere düştüğü ve saldırganların yerdeki Eğilmez'e vurmaya devam ettiği görülüyor.

Yaşlı bakım evinde skandal görüntüler! Haber

Yaşlı bakım evinde skandal görüntüler!

İstanbul Silivri'de özel bir bakımevindeki çalışanların, hastalara uyguladığı şiddet anlarına ait video sosyal medyada infiale yol açtı. Skandal görüntüleri çekip sosyal medyada paylaşan bakımevi çalışanları büyük tepki çekti. HASTALARA ŞİDDET UYGULADILAR Görüntülerde bakımevinde çalışan bir kişinin, yatalak bir hastaya önce küfredip ardından fiziksel şiddet uygulayarak, "Beni seviyor musun?" diye sorduğu görüldü. Görüntüyü çeken kişi ise o anları gülerek kaydetti. SOSYAL MEDYADA İNFİALE YOL AÇTI Yürekleri sızlatan görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından birçok kullanıcı büyük tepki gösterdi. SORUŞTURMA TAMAMLANANA KADAR KAPATILMASINA KARAR VERİLDİ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, hastaya şiddet olayının gerçekleştiği İstanbul'daki özel bakımevinin, idari soruşturma tamamlanana kadar kapatılmasına, hizmet alanların güvenli kuruluşlara sevk edilmesine karar verildiğini duyurdu. Bakanlık, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan İstanbul'da özel bir bakımevinde görevli personelin hastaya hakaret ettiği ve şiddet uyguladığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Olayın paylaşılmasının ardından, İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, ivedilikle, ilgili bakım merkezine giderek gerekli incelemelerde bulunduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Görüntülerde yer alan personelin iş akdi özel bakım merkezi tarafından derhal feshedilmiş, ayrıca söz konusu şahıs ile ilgili olarak tarafımızdan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Olayın gerçekleştiği özel bakım merkezinin idari soruşturma tamamlanana kadar kapatılmasına, hizmet alan vatandaşlarımızın güvenli kuruluşlara sevk edilmesine karar verilmiştir." VALİLİKTEN AÇIKLAMA İstanbul Valiliği, Silivri'deki bir engelli bakımevi hakkında soruşturma başlatıldığını, bakım merkezinin faaliyetlerine son verildiğini bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, "Soruşturma çerçevesinde olayın yaşandığı engelli bakım merkezinin faaliyetlerine son verilmiş olup merkezde kalan engellilerimizin, çevrede bulunan uygun bakım evlerine yerleştirilmeleri kararı alınmıştır. Olayla ilgili adli ve idari süreç devam etmektedir." ifadelerine yer verildi. GÖZALTINA ALINDI Olayın yaşandığı engelli bakımevindeki çekilen görüntülerde yer aldığı belirlenen şüpheli N.C. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı! Haber

Beşiktaşlı futbolcu trafikte saldırıya uğradı!

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Emrecan Uzunhan, trafik magandalarının saldırısına uğradı. Genç futbolcunun saldırı sonrası kaslarında yırtılma meydana geldiği öğrenildi. Emrecan Uzunhan'ın uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimalinin olduğu belirtildi. Bakırköy'de ufak çaplı bir trafik kazasına karışan Emrecan Uzunhan'ın kazanın diğer tarafındaki kişiler tarafından saldırıya uğradığı kaydedildi. Kaslarında gerilme meydana gelen Emrecan Uzunhan'ın şu anda evinde olduğu, hastanede yeniden gerekli kontrollerin yapılacağı belirtildi. Emrecan Uzunhan'ın uğradığı saldırı sonrası Beşiktaş Kulübü'nün hukuki işlem başlatma kararı aldığı kaydedildi. AHMET AKÇELİK: HUKUKİ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akçelik yaşanan saldırının ardından bir paylaşımda bulundu. Hukuki süreci başlatacaklarını belirten Akçelik, "Emrecan Uzunhan kardeşimizin uğradığı saldırıdan dolayı çok üzgünüm. Sporcumuzun bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Magandaların en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Camiamıza ve sevenlerine büyük geçmiş olsun" ifadelerini kullandı. 2 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ Galatasaray altyapısında futbola başlayan Emrecan Uzunhan daha sonra İstanbulspor'da oynadı. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında 2 milyon euro karşılığında genç oyuncunun bonservisini aldı. Emrecan Uzunhan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi. 22 yaşındaki stoperin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Emrecan Uuzunhan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon 600 bin euro. Genç oyuncu, Beşiktaş formasıyla 6 maça çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.