Hava Durumu

Emekli olunca kendisini sokak köpeklerine adadı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Karaca, emekli maaşından artırdığı paralarla sokak köpeklerini besliyor.  

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Emekli olunca kendisini sokak köpeklerine adadı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Karaca, emekli olduktan sonra kendisini sokak köpeklerine adayarak, maaşından artırdığı paralarla besliyor.   


  Beyşehir’de yaşayan emekli hayvansever Mehmet Ali Karaca, 4-5 yıldır gerek mahalle aralarında gerekse bazı mahalle yollarında yaşam süren sokak köpeklerini maaşından artırdığı paralarla besliyor. Karaca’ya ilçede yaşayan bazı lokanta ve restoran sahipleri ile esnaflar da besin ihtiyacı için yardım ediyor. Bazen satın aldığı ya da bazı hayvan severlerin desteğiyle aldığı mamalarla da sokak hayvanlarını beslemeye çalışan Mehmet Ali Karaca’yı artık dostu olan köpekler, bulundukları yerde aracının motor ya da korna sesinden tanıyor.

Sokak köpekleri korna çalarak yanına gelen Mehmet Ali Karaca’nın peşinden koşuyor, aracından indiğinde yanından bir an olsun ayrılmıyor, aralarında kurdukları sevgi ve iletişim, dostluk ve diyalog görenleri de mutlu ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.