Hava Durumu

Galatasaray'da Okan Buruk'tan yıldızlara uyarı

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un performansında düşüş gördüğü yıldız futbolcuları milli maç arasında uyaracağı ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2023 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2023 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Galatasaray'da Okan Buruk'tan yıldızlara uyarı

Süper Lig’de tam 5 ay sonra mağlubiyet alan ve 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, milli arada harekete geçecek.

2-1’lik Konyaspor mağlubiyeti sonrasında genç teknik direktör, gece geç saatlere kadar mesai harcadı. 90 dakika sonunda düzenlediği basın toplantısında özeleştiri yapan ve 'hatalıyım' diyen Okan Buruk, bu skorun gerekçelerini ve ekip olarak hatalarını sıralarken, alacağı tedbirlerin de ipuçlarını verdi. Başarılı teknik direktör, bir önceki hafta Kasımpaşa maçında da galibiyet alınsa da oyun gücü olarak eksiklerinin olduğuna dikkat çekti.

Hürriyet'in haberine göre, milli arada futbolcular özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda uyarılacak. Kasımpaşa galibiyeti sonrasında, sık sık birlikte dışarı çıkan Mauro Icardi ve Lucas Torreira, gece geç saatlere kadar eğlenmiş, Arjantinli golcü magazin sayfalarına manşet olmuştu.

Icardi 2 haftadır ligde gol atamamıştı. Özel hayatında dalgalanmalar yaşayan Torreira da, Konya’da 11’de yer almamıştı. Haberde Galatasaray Kulübü'nün, iki yıldız oyuncusu başta olmak üzere tüm futbolcularını uyaracağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.