Hava Durumu

İmamoğlu ve Yavaş, Akşener'le görüştü: Ayrılığa tahammül yok!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'le görüşen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, görüşme sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2023 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2023 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İmamoğlu ve Yavaş, Akşener'le görüştü: Ayrılığa tahammül yok!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı konusunun görüşüldüğü 2 Mart'taki son Altılı Masa toplantısında ortak adayın belirlenmesi hakkındaki bildiriye imza atmış, ancak daha sonra yaptığı sert açıklamada Altılı Masa'dan ayrıldığına işaret eden ifadeler kullanmıştı. Masada 5 lider, Kılıçdaroğlu'nun adaylığında mutabık kalırken İYİ Parti, 'kazanabilecek aday' iddiasıyla Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu önermişti.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

İBB Başkanı Ekrem İmamaoğlu yapılan görüşmenin ardından, "Bu ziyareti genel başkanımızın bilgisiyle gerçekleştirdik. Altılı masanın varlığının çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Değerli genel başkanımızla duygularımızı paylaştık" dedi.

Ankara Büyükşehehir Belediye Başkanı Yavaş da, "Bizden beklenen sayın genel başkanımızla görüşmekti. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.