Hava Durumu

Babacan: Altılı Masa'ya bir aday önerisiyle gitmeyeceğiz

Babacan, seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ın konuşulmasına ilişkin olarak, "İktidarı, tereyağından kıl çeker gibi değiştireceğiz, endişeye mahal yok" dedi

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2023 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Babacan: Altılı Masa'ya bir aday önerisiyle gitmeyeceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yarın yapılacak Altılı Masa toplantısında ağırlıklı olarak usul ve yöntemin konuşulması gerektiğini belirterek, toplantıya aday önerisiyle gitmeyeceklerini söyledi.

Babacan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi.

Partisinin 22 eylem planını tamamladığını ve tüm çalışmaları bir araya getirerek bir kitap oluşturduklarını belirten Babacan, 15 Ocak'ta düzenledikleri programda eylem planlarını kamuoyuyla paylaştıklarını anımsattı.

"Bu 22 eylem planı aynı anda uygulandığında bu ülke ayağa kalkacaktır ve koşmaya başlayacaktır, kanatlanıp uçacaktır" diyen Babacan, kitabı tüm siyasi partilerin genel başkanlarına, milletvekillerine ve sivil toplum kuruluşlarına gönderdiklerini ifade etti.

"Endişeye mahal yok"

Babacan, esnaf bir ailenin evladı olduğunu, çocuk bezi, ev tekstili satmanın utanılacak bir şey olmadığını belirterek, ilkokul yıllarında Çıkrıkçılar yokuşundaki dükkanlarında çalıştığını dile getirdi.

"ABD'den dönünce ticarete geri döndüm. Çalışanlarımıza, ailemize helal parayla ekmek kapısı olmuş iş yerimizde çalışmaya devam ettik. Bundan şeref duyarım" diyen Babacan, siyaseti meslek değil görev olarak gördüğünü kaydetti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.