Hava Durumu

Fatih Erbakan: Bu milleti sıkıntılarından kurtaracağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye milletinin tarihiyle, inancıyla, değerleriyle sorunu olan 7’li masanın iktidar olmasına müsaade edilmeyeceğini belirterek, “Maddi ve manevi kalkınma hamlelerini gerçekleştireceğiz. Bu milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasına vesile olacağız” dedi.   

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2023 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2023 20:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Fatih Erbakan: Bu milleti sıkıntılarından kurtaracağız

  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçim çalışmaları çerçevesinde ‘Sevgi Yürüyüşü’ne katılmak üzere Konya’ya geldi. Alaaddin Caddesi’nden başlayan yürüyüş öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Fatih Erbakan ilgiyle karşılandı. Vatandaşlara seslenen Erbakan, “Konyalılar Türkiye’yi 28 Şubat’ın karanlıklarına sürüklemek isteyen 7’li masaya geçit vermeyecek. İnanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesine izin vermeyecek. Bu milletin tarihiyle, inancıyla, değerleriyle sorunu olan 7’li masanın iktidar olmasına müsaade etmeyecek. Osmanlı dönemine zulüm dönemi diyen, 'İstanbul’da zulüm 1453’te başladı' diyenlere Konyalılar 14 Mayıs’ta geçit vermeyecek. 7’li masaya hak ettiği dersi Konya sandıkta verecek” dedi. 
 
  Erbakan, CHP’yi başörtüsü konusunda eleştirerek, “Başörtüsünü genç kızlarımızın başından çekerek açmaya çalışan, tıp fakültesini birincilikle bitiren kızımıza ‘başını açmazsan sahneye, kürsüye çıkamazsın, diplomanı, ödülünü alamazsın’ diyen bu zihniyet, LGBT’ye gelince insan haklarından bahsediyor. Kişisel tercihlerden, özgürlükten bahsediyor. Aynı özgürlük, haklar, kişisel tercihler başörtüsüne gelince neden olmuyor? İşte bunların gerçek zihniyeti bu. Bu CHP zihniyeti 70 seneden beri değişmemiştir. Ne kadar makyaj yaparsa yapsın, ne kadar kıyafetini değiştirirse değiştirsin, ne kadar maske takarsa taksın gerçek özellikleri aynen devam ediyor. Cenab-ı Allah bunlara fırsat vermesin. Bu LGBT’cilere Konya inşallah geçit vermeyecek” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.