Hava Durumu

Tedavisi için 35 milyon TL toplanan Egemen bebek, Dubai’den döndü

Trabzon'da 15 ay önce başlatılan yardım kampanyası ile 35 milyon TL toplanan ve 4 ay önce tedavi için Dubai’ye giden SMA Tip 1 hastası 2.5 yaşındaki Egemen Öztürk, Trabzon’a döndü.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2023 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tedavisi için 35 milyon TL toplanan Egemen bebek, Dubai’den döndü

Trabzon'da 15 ay önce başlatılan yardım kampanyası ile 35 milyon TL toplanan ve 4 ay önce tedavi için Dubai’ye giden SMA Tip 1 hastası 2.5 yaşındaki Egemen Öztürk, Trabzon’a döndü. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve gönülleri tarafından havalimanında çiçeklerle karşılanan Egemen bebek tedavisine Trabzon’da devam edecek.   

  Trabzon’un Maçka ilçesinde doğduktan 5 ay sonra SMA tip 1 teşhisi konulan Egemen Öztürk bebeğin tedavisi için 15 ay önce başlatılan yardım kampanyası 4 ay önce sonuçlandı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve gönüllerinin düzenliği yardım gecesi ve bağışlarla 2.5 yaşındaki Egemen bebeğin tedavisi için gereken 35 milyon TL toplandı. Yaklaşık 4 ay önce anne Şaziye Semra Öztürk ve baba Şafak Öztürk ile Dubai’ye giden Egemen bebek tedavinin ardından tekrar Trabzon’a döndü. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Egemen bebek, Trabzon Havalimanı’nda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, akrabaları ve gönüllüler tarafından çiçeklerle karşılandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.