Hava Durumu

Wanda Nara, Icardi ile aynı rezidansta, farklı dairede!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, İstanbul’a taşındı. Ama eşiyle aynı evde değil, komşu dairesinde yaşamaya başladı!

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Wanda Nara, Icardi ile aynı rezidansta, farklı dairede!

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sahalardaki performansı kadar, ünlü model ve futbol menajeri Wanda Nara ile evliliğiyle de konuşuluyor. 

Wanda Nara’nın İstanbul’a gelmemesinin ardından Arjantin basını çiftin ayrıldığını yazmış. Haberler karşısında çileden çıkan Icardi ise eşinin ailevi nedenlerle seyahat edemediğini açıklamıştı.

İki çocuk sahibi olan çift, belli ki sorunlarını çözdü, çünkü kasımda Wanda Nara, İstanbul’a taşındığını sosyal medyada ilan etti. Ama çift hakkında oldukça şaşırtıcı bir bilgi ortaya çıktı.

TAŞINMIŞ AMA ICARDI'NİN YANINA DEĞİL!

Evet Wanda Nara, İstanbul’a taşınmış ama Icardi’nin yanına değil! Nara, yıldız futbolcuyla aynı rezidansta ama farklı bir dairede yaşamaya karar vermiş.

Icardi de eşini kırmamak için karşılıklı iki daireyi kiralayarak, birine kendisi yerleşmiş diğerine de eşini yerleştirmiş. Neden böyle bir karar aldıklarını öğrenemedim ama duyduğuma göre çiftin mutluluğuna diyecek yokmuş. Demek ki mutluluğun formülünü bulmuşlar!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.