Hava Durumu

#Mauro Icardi

Lodoshaber.Com - Mauro Icardi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mauro Icardi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Galatasaray’dan Mauro Icardi açıklaması Haber

Galatasaray’dan Mauro Icardi açıklaması

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 23 Nisan Pazar günü VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edilen Mauro Icardi’nin tedavisine devam edildi. Galatasaray, yarın saat 17.30'da yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Karagümrük maçından galibiyetle ayrılarak üçüncü bayramı aynı gün içinde yaşamak istediğini söyledi. Buruk, İslam aleminin bayramını kutlayarak, "Önemli, güzel bir ayı geride bıraktık ve devamında da iki tane bayram birleşti. 23 Nisan da bizim için gerçekten çok önemli ve çok değerli bayram. Bu iki bayramın bir arada olması, bizim de maçımızın olması taraftarımızla, aile ve sevdiklerimizle buluşmamız bizim için çok önemli. Hem bizim için hem de taraftarımız için ekstra bir motivasyon. Ben inşallah bu iki bayramı galibiyetle birlikte üçüncü bir bayram olarak aynı gün içinde yaşamayı diliyorum. Bütün taraftarlarımızın takımımızın yanında olmasını bekliyorum. Tekrar herkesin Ramazan Bayramı'nı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi PFDK’ya sevk edildi Haber

Mauro Icardi PFDK’ya sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği'nin bugün yaptığı toplantı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yaptığı sevkler belli oldu.     “1- Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu’nun 05.04.2023 tarihinde oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki “hakaretleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 06.04.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.    2- Galatasaray’ın 05.04.2023 tarihinde oynanan Galatasaray-Medipol Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası müsabakası sonrası kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda yer alan açıklamalar suretiyle “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,    Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in aynı müsabaka sonrası kulüp sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamalar suretiyle “sportmenliğe aykırı hareket ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,    Galatasaray Kulübü futbolcusu Mauro Icardi’nin aynı müsabaka sonrası sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımında yer alan açıklaması suretiyle “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.    3- Beşiktaş’ın 05.04.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamalar suretiyle “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,    Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin 05.04.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklamalar suretiyle “sportmenliğe aykırı hareket ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Hadise'nin menajerinden Mauro Icardi açıklaması Haber

Hadise'nin menajerinden Mauro Icardi açıklaması

Çırağan Sarayı'nda evlendiği Mehmet Dinçerler ile boşanan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise'nin adı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile anıldı. Wanda Nara ile boşanan Icardi ile aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı sessizliğini korurken menajeri konu ile ilgili açıklama yaptı. "BU HABERLERİ ŞAŞKINLIKLA İZLİYOR" Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, Habertürk'e yaptığı açıklamada ise söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Şentürk, "Hadise Hanım, Mertens ve eşiyle Belçika'dan tanışıyor. Maçı da Mertens'in eşiyle izledi. Icardi hakkında çıkan haberlerin gerçeklik payı yok Hadise Hanım bu haberleri şaşkınlıkla izliyor" dedi. Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişkisiyle  sık sık gündem olan yıldız futbolcu geçtiğimiz yıl eşinden boşanmıştı. "MAURO İMZALAMAK İSTEMEDİ" Nara, "Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim" demişti. "İş hayatına dönmek istedim, Icardi bunu istemedi" diyen Nara, "Günde 2 saat idman yapıyor, kalan vaktini evde geçiriyor. Çocuklarla ilgilenmek için bana yardım edebilir değil mi? Ama Icardi kariyer yapmak isteyen kadınların ayrımcılığa uğradığı futbol dünyasının içinde yaşıyor" diye konuştu. Öte yandan, geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcının komedyen Hasan Can Kaya ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Aşk iddialarına Hadise'den bir yanıt gelmezken, Hasan Can Kaya'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Müzikonair'a açıklama yapan Kaya, "İddialar doğru değil. Ben de haberlerde gördüm. Günde 14 saat film setindeyim. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Zaten bekar bir insanım öyle bir şey olsa gizlemem" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.