Hava Durumu

Victoria Beckham ile Nicola Anne Peltz barıştı!

Victoria Beckham, arasının bozuk olduğu ileri sürülen gelini Nicola Anne Peltz'in doğum gününü kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Beckham, buzların eridiğini gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Victoria Beckham ile Nicola Anne Peltz barıştı!

İngiltere'nin en zengin ünlüleri arasında yer alan Victoria-David Beckham çiftinin oğlu Brooklyn Beckham (23), 2020'nin temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. İkili, geçtiğimiz yıl ise Miami'de nikah masasına oturmuştu.

'GELİNLİK' SEÇİMİ SOĞUK RÜZGARLAR ESTİRDİ

Beckham çiftinin gelinleri Nicola Anne Peltz Beckham'ın, düğünde kayınvalidesinin kendisi için hazırladığı gelinliği giymemesinin ardından aralarında soğuk rüzgarlar esmesine neden olduğu ileri sürülmüştü.

"BENİ GERÇEKTEN ÇOK ÜZDÜ"

Daha sonra konuyla alakalı açıklama yapan Peltz, "Haberlerde onun hazırladığı gelinliği giymemeyi baştan planladığımın yazılması beni gerçekten çok üzdü. Bu doğru değil" diyerek dedikoduları yalanlamıştı.

Beckham ailesinin gelini Nicola Anne Peltz Beckham, Victoria Beckham'ın, atölyesinin gelinliği yetiştiremeyeceğini söylediği için farklı bir tasarımcıya yöneldiğini anlatmıştı.

KIRGINLIK BİTTİ

Victoria Beckham, Peltz ile aralarının bozuk olduğu yönündeki iddiaların ardından paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Beckham, 9 Ocak'ta 28 yaşına basan gelininin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı. Birlikte çekilen keyifli anlarını paylaşan Victoria Beckham, gönderisine, "Doğum günün kutlu olsun" ifadelerini not düştü.

Nicola Anne Peltz Beckham da Victoria Beckham'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı. Peltz, "Çok teşekkür ederim" yanıtını vererek, kayınvalidesi ile aralarındaki buzların eridiğini dile getirdi. İkilinin birbirlerine kalp emojileri göndermeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.