Hava Durumu

Ünlü oyuncuların rol aldığı diziye final kararı!

Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan ve TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Tuzak' dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. 'Tuzak'tan gelen haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ünlü oyuncuların rol aldığı diziye final kararı!

Yapımcılığını Fabrika Yapım ve Acun Medya'nın üstlendiği, senaryosu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu tarafından kaleme alınan yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği TV8'in dikkat çekici dizisi 'Tuzak'tan gelen haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

19 Ekim'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Tuzak' dizisinden kahreden haber geldi. Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut'un yer aldığı diziden kötü haber geldi.

Sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan 'Tuzak' dizisinin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu. Yayın hayatına çarşamba günleri başlayan ancak daha sonrasında yayın günü değiştirilerek perşembe gününe alınan 'Tuzak' dizisi, TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 26. bölümüyle ekranlara veda edecek.

TUZAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir.

TUZAK DİZİSİNİN OYUNCULARI

Akın Akınözü
Bensu Soral
Talat Bulut
Rıza Kocaoğlu
Naz Göktan
İlayda Çevik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.