Hava Durumu

Seren Serengil'den Neslihan Atagül’ün paylaşımına olay yorum!

Bir süredir tartışmaların odağında yer alan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti hakkında ihanet iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyor. Seren Serengil Neslihan Atagül'ün yaptığı paylaşıma sessiz kalmadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2023 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2023 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Seren Serengil'den Neslihan Atagül’ün paylaşımına olay yorum!

Aşkın Tarifi dizisinde başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu'nun partneri Serra Arıtürk ile yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelirken iddiaların odağındaki isim olarak Seren Serengil gösteriliyor. Konu hakkında bir paylaşımda bulunan Neslihan Atagül’ün o paylaşımına Seren Serengil sessiz kalmadı. Sen özel bir kızsın ifadelerini kullanan Seren Serengil yorumuyla dikkat çekti. İşte Seren Serengil'in o yorumu…


 

SEREN SERENGİL KONUŞTU

Neslihan Atagül resmi Instagram hesabı üzerinden kendi fotoğrafını paylaşarak "Böyle bir gece" notunu ekledi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Seren Serengil'in Neslihan Atagül'ün ihanete uğradı iddialarına ortaya attı. Neslihan Atagül'ün paylaşımı üzerine Seren Serengil de sessizliğini bozdu. Serengil, Atagül’ün paylaşımına "Neslihan sen çok özel bir kızsın ne olur" yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.