Hava Durumu

Selen Görgüzel'in yeni yıldan dileği aşk oldu!

Oyunculuk ve müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel, yılbaşını Bahçeşehir'de karşıladı. İddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı, dikiminin 6 gün sürdüğünü söyledi. Açıklamaları gündemden düşmeyen şarkıcı 2023 yılındaki beklentilerinden de bahsetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2023 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2023 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Selen Görgüzel'in yeni yıldan dileği aşk oldu!

Selen Görgüzel yılbaşını Gazino Bahçeşehir'de karşıladı. İddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan şarkıcı kendisini dinlemeye gelenleri harika bir yılbaşı yaşattı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Görgüzel, bir muhabirin  "2022 yılı sizin için nasıl geçti?" sorusuna "2022 benim bu zaman kadar ektiğim tohumların filizlenme yılı oldu" dedi.

2023 yılındaki beklentilerinden bahseden Görgüzel, "Önce sağlık diliyorum. Tabiki sonra kariyer ve aşk diliyorum. Aynı zamanda bunun yılın tecrübesinin artık meyvelerini yiyeceğim bir yıl olur inşallah, birde peşine güzel bir aşk gelirse harika olur" şeklinde konuştu Tolga Çam imzalı bir kıyafet giyen Görgüzel, "Kıyafetim 6 gün önce yapılmaya başlandı ve bugün bitti. Tolga'nın gözleri kanadı neredeyse bu kıyafeti yaparken sahnede rahat ve hafif şeyler seviyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.