Hava Durumu

Sadri Alışık'tan Ece Binay açıklaması

Mahsun Kırmızıgül ile altı yıllık evliliği tek celsede biten Ece Binay'ın, Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Sadri Alışık basına yansıyan haberler sonrasında açıklama yaptı

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Sadri Alışık'tan Ece Binay açıklaması

Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül, 2016 yılında ABD’nin Los Angeles şehrinde nikâh masasına oturmuş, bir yıl sonra Lavin adını verdiklerini kızlarını kucaklarına almıştı. Çiftin altı yıllık evliliği geçtiğimiz sene Beykoz Adliyesi'nde bitmişti.

Usta oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'ın, Ece Binay ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sadri Alışık, söylentilerin ardından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

"ESKİ BİR ARKADAŞIM"

Alışık şunları söyledi:

Hayatı mümkün olduğunca doğru ve dengeli yaşamaya dikkat eden biri olarak son iki gündür değerli arkadaşım Ece Binay ile ilgili hakkımda “iddia” adıyla ortaya çıkan haberlerin beni son derece üzdüğünü ve hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını açıklamak isterim.

Ece Binay benim evlenmeden önce tanıdığım ortak arkadaş gruplarımızın da olduğu eski bir arkadaşımdır. Son bir kaç yıldır tahminimce iki veya üç kez görüşmüşüzdür. Eylül ayında yaşanan ve bahse konu olan gece Ece ile bir mekanda ortak arkadaşımızın doğum gününde karşılaştık. Ece evlerimizin yakın olması ve arabamı da almamış olmam sebebiyle beni evime bıraktı. O günden sonra ne görüştük, ne karşılaştık, ne konuştuk. Mesele tamamen bundan ibarettir.

Bana göre son derece doğal olan bu durumun farklı bir alana çekilerek hatta daha da abartılarak farklı bir kurgu ve senaryo haline getirilme anlayışını ve mantığını anlayabilmiş değilim. Herhangi bir ilişkim olduğunda bunu açıklamaktan kaçınmayacağımı bildirir, gerçeğin açıkladığım gibi net ve tek olduğunu bilmenizi isterim.

Sevgilerimle
Sadri Alışık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.