Hava Durumu

#Mahsun Kırmızıgül

Lodoshaber.Com - Mahsun Kırmızıgül haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Mahsun Kırmızıgül haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Sadri Alışık'tan Ece Binay açıklaması Haber

Sadri Alışık'tan Ece Binay açıklaması

Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül, 2016 yılında ABD’nin Los Angeles şehrinde nikâh masasına oturmuş, bir yıl sonra Lavin adını verdiklerini kızlarını kucaklarına almıştı. Çiftin altı yıllık evliliği geçtiğimiz sene Beykoz Adliyesi'nde bitmişti. Usta oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'ın, Ece Binay ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sadri Alışık, söylentilerin ardından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. "ESKİ BİR ARKADAŞIM" Alışık şunları söyledi: Hayatı mümkün olduğunca doğru ve dengeli yaşamaya dikkat eden biri olarak son iki gündür değerli arkadaşım Ece Binay ile ilgili hakkımda “iddia” adıyla ortaya çıkan haberlerin beni son derece üzdüğünü ve hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını açıklamak isterim. Ece Binay benim evlenmeden önce tanıdığım ortak arkadaş gruplarımızın da olduğu eski bir arkadaşımdır. Son bir kaç yıldır tahminimce iki veya üç kez görüşmüşüzdür. Eylül ayında yaşanan ve bahse konu olan gece Ece ile bir mekanda ortak arkadaşımızın doğum gününde karşılaştık. Ece evlerimizin yakın olması ve arabamı da almamış olmam sebebiyle beni evime bıraktı. O günden sonra ne görüştük, ne karşılaştık, ne konuştuk. Mesele tamamen bundan ibarettir. Bana göre son derece doğal olan bu durumun farklı bir alana çekilerek hatta daha da abartılarak farklı bir kurgu ve senaryo haline getirilme anlayışını ve mantığını anlayabilmiş değilim. Herhangi bir ilişkim olduğunda bunu açıklamaktan kaçınmayacağımı bildirir, gerçeğin açıkladığım gibi net ve tek olduğunu bilmenizi isterim. Sevgilerimle Sadri Alışık

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok! Haber

Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok!

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" adlı film 3 Şubat'ta vizyona girecek. Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede de gösterilmesi planlanıyor. Mahsun Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filmi için üç yıl sonra yönetmen koltuğuna otururken filmin vizyona girmesine günler kala dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği filmin izleyiciyle buluşmasına günler kala 'yayın yasağı' ile karşılaşacağı öne sürüldü. Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucusu Arto Dalga, Mahsun Kırmızıgül'ın üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturduğu filme yayın yasağı geleceğini öne sürerek "Ben bir şey duydum, yasak geliyor filmi durdurma yasağı. Hilmi'nin en büyük oğlu... Metres olayından dolayı..." dedi. Arto'nun iddiası sonrasında söz alan Seren Serengil, "Dedim ben sana, annesine çok büyük saygısızlık bu. Büyük çocuk kimseyle konuşmuyor" yorumunda bulundu. Arto ise "Tarafın avukatıyla konuştum, bu görüntülere bakıyoruz teyit eder etmez de dedi. Hilmi'nin sevgilisi var mı diye bakıyorlar..." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.