Hava Durumu

Öykü Serter 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ünlü sunucusu Öykü Serter, yıllar önce çektiği video ile gündeme bomba gibi düştü. Bugüne kadar birçok program sunan Öykü Serter, öyle şeyler söylüyor ki herkesin ağzı açık kaldı. 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı. Herkes aynı yorumda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Öykü Serter 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı!

5 yıl aradan sonra tekrardan ekranlara dönen Kısmetse Olur, her yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın sunucusu olan Öykü Serter'in yıllar önce çekilmiş videosu sosyal medyada viral oldu. Görenlerin ağzı açık kaldı. 'Asla yapmam' dediği şeyi para için yaptı. Bu kadar omurgasız olma. Herkes aynı yorumda bulundu. İşte Öykü Serter'in asla yapmam dediği şey...

YILLAR ÖNCE ÇEKTİĞİ VİDEOSU İFŞA OLDU

YouTube'da yayınlanan bölümleri ile izleyicilerle buluşmaya devam eden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programının ünlü sunucu Öykü Serter'in yıllar önce çektiği videosu başına dert oldu. Söylediği sözler herkesin ağzını açık bıraktı.

ASLA YAPMAM DEMİŞTİ...

Büyük sözler eden Öykü Serter, izdivaç programları ile ilgili çok sert sözler kullandı. Serter'in şimdi izdivaç programı sunması "Para insana neler yaptırıyor" dedirtti.

PARA İÇİN DURUŞUNU BOZDU

Öykü Serter ifşa olan videoda şunları söyledi: "Ben hayatımda izdivaç programı sunmadım. Bence önemli bir duruş. Elmayla armutu ayırmak gereken bir nokta diye düşünüyorum. Niye durdum mesela. İnsanlar izdivaçta cayır cayır para kazanırken, ben niye evimde oturdum acaba? Neden acaba? Bunun bir takdiri olmaz mı? Bence olmalı"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.