Hava Durumu

Merve Boluğur'dan Murat Dalkılıç cavabı!

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen, DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Merve Boluğur'dan Murat Dalkılıç cavabı!

Son dönemde şarkıcılığa soyunan, Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü. 53 günde evliliğini noktalayan Boluğur, geçtiğimiz akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.

"İŞ KONUŞMAK İSTİYORUM"

Basın mensuplarının “Murat Dalkılıç ile barıştığınız haberleri çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna 35 yaşındaki güzel, “Ben iş konuşmak istiyorum. Birazcık iş sorun. Öyle konuşalım" karşılığını verdi.

"YENİ ŞARKI GELMEYECEK"

Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “Yeni bir sinema filmim olacak. Şimdi sürpriz, adını vermek istemiyorum. Yeni bir şarkı gelmeyecek. Önceliğim sinema filmi olacak. Reklamlarım gayet iyi gidiyor. Sosyal medya fenomenliğim iyi gidiyor. Bir de televizyon programı yapmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

"ARKADAŞLARIM GAZA GETİRDİ"

Boluğur, Mabel Matiz ve Mert Demir’in 'Antidepresan’ şarkısını seslendirmesinin ardından birçok ismin aynı parçayı yorumlaması hakkında da konuştu.

Tabii ki icra eden kişi en iyi söyleyen kişidir. Bestesi çok iyi şarkının. Beni ve Türkiye’yi vurdu adeta şarkı. Her açıdan iyi bir iş bence. Herkese hitap ediyor. Ben yaşanmışlıklarımı anlatan bir şarkı yazdım ama önceliğim sinema. Oyunculuğu özlemişim. Arkadaşlarım da gaza getirdi beni.

"BİRİ OLURSA SAKLAMAM"

Eski eşi Murat Dalkıç’ın evinin çevresinde görülmesinin ardından haklarında çıkan "Barıştılar" haberi üzerine Boluğur, "Benim başka bir kumralım var" yorumunda bulunmuştu. “Hayatınızda başka biri mi var?” sorusu yöneltilen ünlü isim, “Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.