Hava Durumu

#Merve Boluğur

Lodoshaber.Com - Merve Boluğur haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Merve Boluğur haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Merve Boluğur'dan Murat Dalkılıç cavabı! Haber

Merve Boluğur'dan Murat Dalkılıç cavabı!

Son dönemde şarkıcılığa soyunan, Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti. 2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü. 53 günde evliliğini noktalayan Boluğur, geçtiğimiz akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. "İŞ KONUŞMAK İSTİYORUM" Basın mensuplarının “Murat Dalkılıç ile barıştığınız haberleri çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna 35 yaşındaki güzel, “Ben iş konuşmak istiyorum. Birazcık iş sorun. Öyle konuşalım" karşılığını verdi. "YENİ ŞARKI GELMEYECEK" Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “Yeni bir sinema filmim olacak. Şimdi sürpriz, adını vermek istemiyorum. Yeni bir şarkı gelmeyecek. Önceliğim sinema filmi olacak. Reklamlarım gayet iyi gidiyor. Sosyal medya fenomenliğim iyi gidiyor. Bir de televizyon programı yapmak istiyorum” açıklamasını yaptı. "ARKADAŞLARIM GAZA GETİRDİ" Boluğur, Mabel Matiz ve Mert Demir’in 'Antidepresan’ şarkısını seslendirmesinin ardından birçok ismin aynı parçayı yorumlaması hakkında da konuştu. Tabii ki icra eden kişi en iyi söyleyen kişidir. Bestesi çok iyi şarkının. Beni ve Türkiye’yi vurdu adeta şarkı. Her açıdan iyi bir iş bence. Herkese hitap ediyor. Ben yaşanmışlıklarımı anlatan bir şarkı yazdım ama önceliğim sinema. Oyunculuğu özlemişim. Arkadaşlarım da gaza getirdi beni. "BİRİ OLURSA SAKLAMAM" Eski eşi Murat Dalkıç’ın evinin çevresinde görülmesinin ardından haklarında çıkan "Barıştılar" haberi üzerine Boluğur, "Benim başka bir kumralım var" yorumunda bulunmuştu. “Hayatınızda başka biri mi var?” sorusu yöneltilen ünlü isim, “Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim” ifadelerini kullandı.

Selen Görgüzel'den Boluğur'a: 'Akli melekelerini yitirmiş' Haber

Selen Görgüzel'den Boluğur'a: 'Akli melekelerini yitirmiş'

Daha önce Merve Boluğur hakkında, "Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım. Psikolojin bozuksa git, tedavi ol" yorumunu yapan Selen Görgüzel, konuyla alakalı yeni açıklamalarda bulundu. Görgüzel, ünlü oyuncunun kendisine, "Adımı ağzına alma!" yanıtını vermesinin ardından, "Ben tamamen saf duygularla bir söylemde bulundum ama maalesef bunu bile algılayamayacak kadar akli melekelerini yitirmiş durumda" dediABONE OL Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Selen Görgüzel, Kozyatağı'ndaki bir mekânda sahnedeydi. Dinleyicileriyle buluşan Görgüzel, annesinin kendisine verdiği tavsiyelerden bahsetti. Selen Görgüzel, şarkı "Deli deli oynama, biraz sakin ol' diyor ama ben o coşkuyla duramıyorum. Hem dans hem de şarkı söylemek nadir sanatçının yapabileceği bir şey..." dedi. "BAŞKASI YAPSA ÇOK KISKANIRDIM" Basın mensuplarıyla sohbet eden Selen örgüzel, yeni projesi hakkında, "Şarkı yolda, gelmek üzere. Çok seviyorsunuz zaten. Benimle birlikte daha da çok seveceğinize eminim. Başkası yapsa çok kıskanırdım. Müzik kariyerimin tüm yoğunluğuyla devam edecek" ifadelerini kullandı. "PSİKOLOJİN BOZUKSA GİT, TEDAVİ OL" Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur’un müzik çalışmaları yapmasıyla ilgili olarak, "Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım. Psikolojin bozuksa git, tedavi ol" şeklinde konuşmuştu. "ADIMI AĞZINA ALMA!" Merve Boluğur da sosyal medya hesabından Selen Görgüzel'e şu sözlerle yanıt vermişti: Ablacığım; benim gibi güzel değilsin, asıl senin sesin yok. Onun, bunun karısı olarak gündemdesin. Ben tırnaklarımla kariyer yaptım. Bir de dedikodu yaparak ve beni kıskanarak daha da bozuk psikolojini sergiliyorsun. Ne olur benimle ilgili konuşmayın, susun ya! Ben bu sektörden daha kimseye laf etmedim ama benim adımı ağzına alma ya! Çok sıkıldım sizin gibi varlıklardan... Rica ediyorum; hiç konuşulmak istemiyorum. Ben kendi halimde takılan bir insanım... "AKLİ MELEKELERİNİ YİTİRMİŞ DURUMDA" Konuyla alakalı yeni açıklamalarda bulunan Selen Görgüzel, "Çok ciddiye alınacak söylemler değil. Çünkü arkadaşımız ciddiye alınacak bir pozisyonda değil. Ben tamamen saf duygularla bir söylemde bulundum ama maalesef bunu bile algılayamayacak kadar akli melekelerini yitirmiş durumda. Allah yardımcısı olsun. Benim normalde gerçekten hiç cevap verip, muhatap olacağım bir isim de değil. Sadece onun için bir insan olarak iyi niyetlerde ve temennide bulunabilirim ama Allah yolunu açık etsin. İyi işler, iyi projelerde bulunsun" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.