Hava Durumu

Jeremy Renner'dan yeni paylaşım! Sağlık durumu...

Hollywood aktörü Jeremy Renner, hastane yatağından yeni bir sosyal medya yayınlayarak son halini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2023 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2023 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Jeremy Renner'dan yeni paylaşım! Sağlık durumu...

Marvel Sinematik Evreni'nin 'Hawkeye'ı Jeremy Renner, evinin önünde kar kürerken kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Kendi kullandığı kar küreme aracının altında kalan ve ezilerek ciddi şekilde yaralanan Renner’ın durumunun kritik, ancak stabil olduğu açıklanmıştı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylenmiş, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği, ancak ikinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği açıklanmıştı.

HASTANE ODASINDAN İLK FOTOĞRAF

Ünlü aktörün durumu hayranlarını endişelendirirken, Instagram hesabından geçen hafta yaptığı paylaşım heyecan yaratmıştı. Renner, kaza sonrası ilk fotoğrafını hastane odasından paylaşparak, “Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Yazı yazmak için berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum” diye yazmıştı.

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Renner, sağlık durumuna dair yeni bir güncelleme paylaştı. Dün 52 yaşına giren oyuncu, hastane yatağında, yanında tedavisini gerçekleştiren ekiple birikte poz verdi. Renner, Instagram hikayesinde sağlık ekibine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.