Hava Durumu

İrem Derici'nin aşka vakti yok!

Aradığı ilişkiyi bir türlü bulamayan ünlü şarkıcı İrem Derici, şarkıcı Cem Belevi tarafından aldatılmıştı. Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İrem Derici'nin aşka vakti yok!

Aşkta yüzü bir türlü gülmeyen İrem Derici, şarkıcı Cem Belevi tarafından aldatılmanın şokunu yaşamıştı. Ayrılığı Cem Belevi'yi ifşa ederek duyuran ünlü isim, en son "At gibi aşığım" itirafında bulunarak gönlünü yeni birine kaptırmıştı.

Herkes İrem Derici'nin yeni aşkını merak ederken bir iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara göre; İrem Derici, cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açılan, görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş ile iki aya yakın süredir birlikte.

Ancak İrem Derici'den bu iddialara karşı bir açıklama geldi. İrem Derici, 2023'te sadece iş odaklı olacağını söyledi ve "Körkütük aşık olmak istiyorum ama işten güçten koşuşturmaktan ihtimal yok."

"Sürekli sahnede olacağım" dedi. Eski sevgilisi Cem Belevi'nin "Aşktan yüzüm hiç gülmedi" sözleri için ise "Herkesin yolu açık olsun" yorumunu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.