Hava Durumu

Hülya Avşar'dan çalışanlarına büyük jest!

Magazin gündeminden düşmeyen başarılı sanatçı Hülya Avşar, çalışanlarına bonkör davranıyor. Usta sanatçı, yaptığı her iş sonrası muhasebecisinden asistanına, basın danışmanından şoförüne kadar tüm ekibine 'göz hakkı' adı altında prim veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hülya Avşar'dan çalışanlarına büyük jest!

Hülya Avşar, patron olarak ekibini koruyup kolluyor! Ünlü sanatçı, sigortasız eleman çalıştırmıyor, hastalanan personelini en iyi hastanelerde muayene ettiriyor, yaptığı iş sözleşmelerine "Ekibim en az 8 saat uyumalı, hafta sonu izin yapmalı" gibi özel maddeler koyduruyor.

Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre; herkesin derdiyle tek tek ilgilenen Avşar'ın yaptığı her iş sonrası da ekibine 'göz hakkı' adı altında prim verdiği ortaya çıktı. 59 yaşındaki sanatçı çalışanlarına, maaşları ölçüsünde ekstra ödeme yapıyor.

Öte yandan Hülya Avşar, yeni şarkısı Anlatma için kamera karşısına geçmişti. Sporunu aksatmayan ve haftanın belirli günlerinde yürüyüş yapan Hülya Avşar, hiç tanımadığı, yazılımcı olduğu öğrenilen Murat Altan'ı yolda bir anda durdurdu. Kendisini tanıtan Hülya Avşar, "Klibimde oynar mısınız?" diyerek, teklifte bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.