Hava Durumu

"Her şey yolunda"

Etiler'de görüntülenen Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu, neşeli halleriyle dikkat çekti. Ünlü çift, gazetecilere, "Arkadaşlarımızla oturmaya geldik. Her şey yolunda" açıklamasında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
"Her şey yolunda"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Bir hayli keyifli oldukları görülen ikili, kendilerini görüntüleyen muhabirlere, "Kolay gelsin" dedi.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Ardından basın mensuplarıyla sohbet eden çift, "Arkadaşlarımızla oturmaya geldik. Her şey yolunda ancak saat geç oldu, evimize gideceğiz. Müsait zamanda konuşalım, olur mu?" ifadelerini kullanarak, otomobillerine bindi. Saat ile Doğulu, hızla oradan ayrıldı.

"O KONUŞMA DEMEK İSTEDİKLERİMİ YETERİNCE ANLATIYORDU"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir ödül töreninde Saat, eşi Kenan Doğulu’ya ödül verirken sevgi dolu sözler kullanmıştı. Bunun hatırlatılması üzerine Beren Saat, "Konuşma bence yeterince demek istediklerimi anlatıyordu. Çok pozitif yorumlar da aldık. Hatta gecede bazıları ‘Aşka olan inancımı kaybetmiştim. Bize umut veriyorsunuz’ demişti. En önemlisi o galiba..." demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.