Hava Durumu

Esra Sönmezer öyle bir itirafta bulundu ki...

Son dönemlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Esra Sönmezer, katıldığı bir YouTube kanalında çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Evlilik hakkında düşüncelerini dile getiren Esra Sönmezer, "Kocama hizmet etmem" diyerek tepkisini ortaya koymuştu. İlişkilerinde her zaman sınır çizgilerinin olduğunu söyleyen Sönmezer, öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar küçük dilini yuttu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Esra Sönmezer öyle bir itirafta bulundu ki...

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Esra Sönmezer, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. İlişkiler hakkında çarpıcı açıklamalarıyla tanınan Sönmezer, katıldığı bir YouTube programında öyle şeyler söyledi ki küçük dilinizi yutacaksınız. Hizmetkar olmak için evlenmeyeceğini söyleyen ünlü oyuncu, "Kocama hizmet etmem" diyerek son noktayı koydu. İlişkilerde her zaman kırmızı çizgilerinin bulunduğunu ifade eden Sönmezer, "Kimseyle aynı yatakta uyumam" diyerek herkesin ağzını açık bıraktı. İşte Esra Sönmezer'in ilişki hakkındaki sözleri...

İLK DEFA DUYACAKSINIZ

Özel hayatıyla sık sık merak konusu olan ünlü oyuncu Esra Sönmezer, yaptığı itiraflarla dikkat çekmeye devam ediyor. Katıldığı YouTube programında önceki yaşadığı evlilik ve ihanetlerden bahseden Sönmezer, çok çarpıcı itiraflarda bulundu.

"ERKEĞE KÖLE OLMAM!'

Evleneceği kişiye yemek yapmayacağını ve kendi sınırlarının olduğunu söyleyen Esra Sönmezer, "Evlilik düşünmüyorum ama ileride evlenirsem asla bir erkeğe hizmet eden, önüne yemek koyan bir kadın olamam. Bir erkek benden bunu beklemesin. Ne yapılacağı beni ilgilendirmiyor. Teknoloji gelişti bir telefonla dışarıdan yemek geliyor. Ev yemeği yapan bir yerle anlaşırız 2 günde 1 getirir. Ben çalışan bir insanım, işim yok da adama mı bakacağım. Yok çamaşır yıka, yer sil, cam sil falan da pardon? Niye evleniyorum ben? Hizmetkar olmak için evlenmiyorum. Adam beni arayıp yemek siparişi falan vermesin. Zıkkım yesin. Ben aşçılık okumadım kimse kusura bakmasın. Yemek sevgiyle yapılan bir şey benim içimde yok" dedi.

"YOLDA GİDERKEN ALDATILDIĞIMI ÖĞRENDİM"

Aldatma konusunda çok sert olduğunu ve yolda arkadaşına giderken aldatıldığını öğrendiğini dile getiren Sönmezer, "Aldatılmayı affetmem. Biri beni aldatırsa ben de onu aldatırım. Aldattım da... Geçmiş bir ilişkimde beni aldatan sevgilimi intikam için aldattım. Erkek arkadaşımın yakındaki erkeklerle görüşmem, telefonunu bile almam. Beni ararlarsa da sert konuşurum. Öyle ahlaksızlıklarım yoktur. Aldatıldığımı bir restoranda gördüm. Onları mekanda bastım. Arkadaşım giderken yolda tesadüfen gördüm onları. Masadaki alkol şişesini alıp duvara fırlatmıştım. O gün her şey bitti. Daha sonra geri dönmeye çalıştı orada bir süreç yaşadım ve bu benim en büyük pişmanlığımdır. Bir daha da böyle bir ilişki yaşamadım" ifadelerini kullandı.

"AYNI YATAKTA ASLA..."

Sık sık dile getirdiği 'Kimseyle uyumam' sözüne atıfta bulunan Esra Sönmezer şu ifadeleri kullandı:

"Evet, uyumuyorum genelde. Bu karşımdaki erkeği sevmediğim için değil. Ben çok rahatına düşkün ve yatağının ortasında uyuyan biriyim. Uykum gelmediğinde kitap okurum, telefondan oyun oynarım ve sağa sola çok dönerim. Hem yanımdaki insana rahatsızlık vermek istemiyorum hem de biri yanımda uyuduğu zaman gerçekten rahatsız oluyorum. Bence çoğu evliliğin bitme nedeni de aynı yatağı paylaşma aynı lavaboyu kullanmak. Bir noktadan sonra aşk bitip sevgi başladığı zaman karşındaki insanın her şeyine vakıf oluyorsun. Eşim yanımda gaz çıkartırsa rahatsız olurum. Bunlar hoş şeyler değil. Bunlar tiksinç geliyor. Cinselliğime de güvenmiyorum. Çok iyi bir hayat arkadaşıyım ve eğlenceliydim ama belirli çizgilerim var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.