Hava Durumu

Cem Belevi'den İrem Derici'ye zeytin dalı

Katıldığı davette gazetecilere poz veren Cem Belevi, 'ihanet' iddialarının ardından olaylı bir şekilde yollarını ayırdığı eski sevgilisi İrem Derici'yle aralarındaki buzları erittiğini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cem Belevi'den İrem Derici'ye zeytin dalı

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Cem Belevi, bir davette objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden Belevi, hastaneden çıkıp, etkinliğe katıldığını açıkladı.



Konuyla alakalı konuşan Cem Belevi, "Bu aralar kalın giyiniyorum. Havalar çok soğuk, herkesi uyarıyorum. Virüs kol geziyor. Ben de biraz kötü hissettim, hemen serum vurdurdum. O yüzden biraz geç kaldım" ifadelerini kullandı.

"KİN TUTMANIN KİMSEYE FAYDASI YOK"

Belevi, ayrıca olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi İrem Derici ile birbilerine beyaz bayrak gösterek, yaşadıkları sıkıntılı günleri unuttuklarını da anlattı.

Şarkıcı, "Geçtiğimiz yıl magazinde çok fazla gündeme gelmiş bulunduk. Çok iyi tecrübe ettim. Çünkü bu zamana kadar işlerimle konuşuluyordum. İnşallah öyle devam edecek. Güzel oldu, karşılıklı anlaştık. Sonuçta küs kalmanın, kin tutmanın hiç kimseye faydası yok. Genel anlamda söylüyorum... Kin tutmak nedir?; Zehri kendin yutup, ölümü başkasından beklemektir... O yüzden hayat kin tutacak kadar, kızgın kalacak kadar uzun değil. Kendisine her zaman mutluluklar diliyorum. Çok güzel bir şey söyledi; 'Allah’ın selamını esirgemeyelim' dedi. Zaten ne için yaşıyoruz ki? Kendisine de tüm sevenlerimize de selamlarmız olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.