Hava Durumu

Afra ve Mert evleri ayırdı!

4 yıldır aşk yaşayan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. Ancak aynı evde yaşamaya devam etmeleri barıştıkları yorumuna neden olmuştu. İkili barışmamış, sadece ev arkadaşı olarak hayatlarına devam etmişti. Ancak yeni bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Afra ve Mert evleri ayırdı!

Gündemi hayli sarsan iddialar sonucunda haklarında ayrılık haberleri çıkan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından ilişkilerinin bittiğini onaylayan bir paylaşımda bulunmuştu. İkili, saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkilerini noktaladığını, dostluklarının ise devam ettiğini söylemişti.

Edinilen bilgilere göre Uskumruköy’deki iki katlı villada yaşamaya devam eden ikili için “barıştılar mı?” soruları akıllara gelmeye başlamıştı ki, sonrasında öğrenilenlere göre ayrılığın ardından kendisine yeni bir ev tutan Saraçoğlu, yoğun set temposundan ötürü evini taşıyamadı.

Arkadaşlıkları devam eden oyuncu ikili, bu süreçte aynı evde kalmaya devam etti. Saraçoğlu’nun, yavaş yavaş toparlandı ve yeni evine taşındı.

Oyuncu, bir süre sonra ev bularak, annesiyle taşındı. Saraçoğlu, yeni yuvasına giderken Yazıcıoğlu’yla birlikte sahiplendikleri köpeği de yanında götürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.