Hava Durumu

#Afra Saraçoğlu

Lodoshaber.Com - Afra Saraçoğlu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Afra Saraçoğlu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması Haber

Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu açıklaması

Afra Saraçoğlu'nun, 'Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimi halleri nedeniyle Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisinin bittiği iddia edilmişti. Ancak bu iddialara çift hemen açıklama yaparak nokta koymuştu. 'SONLANDIRMA KARARI ALDIK'  Hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Afra Saraçoğlu şunları söylemişti: Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın... 'MERT ROL ARKADAŞIM' Hafsanur Sancaktutan da söz konusu iddialara "Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum" şeklinde yanıt vermişti. 'HİÇ İNSANLARIN DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ BİR ŞEY YOK'  Ayrıldıktan sonra Sarıyer Uskumruköy'deki bir sitede bulunan iki katlı villada yaşayan eski sevgililer geçtiğimiz günlerde evleri de ayırmıştı. Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Beyaz Magazin muhabirlerine eski ilişkisiyle ilgili açıklama yaptı. Mert Yazıcıoğlu'na Mert Ramazan Demir sorulunca "Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik" dedi.

Yalı Çapkını dizisini bitirecek ayrılık! Haber

Yalı Çapkını dizisini bitirecek ayrılık!

2022 yılına damgasını vuran Yalı Çapkını, gün geçtikçe izleyici sayısını katlamaya devam ediyor. Dizi piyasasını alt üst eden yapımda başrol Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir ikilisi de izlenmeleri etkiledi. Başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan ikili özel hayatlarıyla da gündemden düşmezken, diziye dair kötü bir haber geldi. Ayrılık haberini duyan inanmak istemedi. YALI ÇAPKINI'NDA ÜZEN AYRILIK Star Tv'de hem kadrosu hem senaryosuyla büyük bir çıkış yakalayan Yalı Çapkını dizisinde cesur sahneler de dikkat çekiyor. Seyran ile Ferit'in aşkını işleyen dizi son dönemlerin en çok izlenen yapımları arasına girdi. KİMSE BU AYRILIĞI BEKLEMİYORDU Ekrana geldiği günden bu ve sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırarken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. 2022 yılına damgasını vuran Yalı Çapkını, gün geçtikçe izleyici sayısını katlamaya devam ediyor. Dizi piyasasını alt üst eden yapımda başrol Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir ikilisi de izlenmeleri etkiledi. Başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan ikili özel hayatlarıyla da gündemden düşmezken, diziye dair kötü bir haber geldi. Ayrılık haberini duyan inanmak istemedi. GELECEK BÖLÜM OLMAYACAK Dizide Ferit'in sevgilisi Pelin karakteri dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. Pelin'i canlandıran Buçe Buse Kahraman'ın gelecek bölümde diziden ayrılacağı iddia edildi.

Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu ilişkisi neden bitti? Haber

Afra Saraçoğlu-Mert Yazıcıoğlu ilişkisi neden bitti?

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 2022-2023 sezonunun en önemli projelerinden bir tanesi olan Yalı Çapkını adlı dizi projesiyle sözleşme imzaladı. Dizide gösterdiği performans ve ünlü oyuncunun güzelliği onu sürekli magazin sayfalarına taşıdı. Afra Saraçoğlu basında sıkça bahsedilen isim olsa da güzel oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Kendisi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile bir birliktelik yaşayan Afra Saraçoğlu'nun ilişkisinde bazı sallantılar oluşmaya başladı. 4 yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz günlerde ayrılma kararı aldıklarını duyurdular. 4 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ! Afra Saraçoğlu, Yalı Çakını adlı dizide başrol oynuyor. Dizi sezona en iyi başlayan proje olurken sevilen oyuncunun kendi konusu dışında bir konuya dahil olması düşünülmemiş ve bu da çok olumlu bir durum şeklinde değerlendirilmiyor. Ayrıca uzun yıllar ardı ardına başarısız yapımlarla çalışmak zorunda kalan kanalın zincirdeki büyük yükselişinin zarar görmemesi isteniyor. Bu son derece hassas olarak nitelendirilen bir ortamda Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ile ilgili ortaya çok sayıda dedikodu atılmış ve bu da kamuoyunda tepkilere yol açmıştı. Mert Yazıcıoğlu'nun samimi arkadaşı Kubilay Aka'nın, Afra Saraçoğlu ile rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'e tepki göstermesi gündeme bomba gibi düşerken bu söylentiler daha bitmeden çiftin yollarını ayırma kararı alması sosyal medyanın en önemli magazin konusu haline geldi. Oyunculuk mesleğinde oldukça önemli bir konuma sahip olan başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, Yalı Çakını dizisiyle adından söz ettiriyor. Afra, önemli bir çıkış yaptığı süreçte 4 yıldır aşık olduğu Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılma kararı aldı ve hakkında dedikodular dolaşıyor. Güzel oyuncunun dizi projesine zarar vermemek için ayrılma kararını açıklayarak ilişki haberlerini gündemden silmeyi hedefliyor. Ayrılığını açıklayan Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile ilgili günlerdir ortada dolaşan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıl süren çok mutlu bir birliktelik yaşadıklarını söyleyen ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, aldıkları ortak bir kararla ilişkinin saygı ve sevgi çerçevesinde sona erdiğini belirtti. Ünlü oyuncu Yazıcıoğlu ile arkadaşlıklarının devam ettiğini söylerken, bu kararda üçüncü şahısların herhangi bir etkisinin bulunmadığını iddia ediyor. İnsanlardan mahremiyetleri konusunda hassas olmalarını istediğini söyleyen ünlü Afra Saraçoğlu, hassas bir süreç yaşadıklarını belirterek, "Sevgiyle kalın" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.