Hava Durumu

#Zeka Testi

Lodoshaber.Com - Zeka Testi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Zeka Testi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Bu resimdeki hatayı kimse bulamadı! Haber

Bu resimdeki hatayı kimse bulamadı!

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, zihninizin yaratıcı tarafını kullanmanızı ve beyninizin farklı çalışmasını sağlar. Bu tür bir beyin bulmacası, basit bir bilmeceye eğlenceli bir unsur ekleyerek daha ilginç hale getirir. Cevaba ulaşmak için, kutunun dışında düşünmeniz ve bulmacayı biraz farklı bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, Ailenin Yemek Odası Resminin içindeki gizli hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk. AİLENİN YEMEK ODASI RESMİNDE HATAYI BULUN Yukarıdaki resimde, bir ailenin akşam yemeğinin tadını çıkarırken resmin içinde gizlenmiş hatayı görmeniz gerekiyor. Resimde, ailenin Yemek Odasında yemek yiyeceğini görebilirsiniz. Yaşlı adam ayakta ve ailenin geri kalanı yemek masasında oturuyor. Masaya büyük bir hindi servis edildi. Ancak, resmin içinde gizlenmiş bir hata var. 9 saniyede bulabilir misin? Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun! RESİMDEKİ HATAYI BULDUN MU? Bu beyin bulmacasında Ailenin Yemek Odası Resmindeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. Şimdi yakından bakın ve size yanlış gelen herhangi bir şey olup olmadığını belirlemeye çalışın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, resimdeki her şeyin doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra, resimdeki asıl hatayı tespit edebilirsiniz. İpucu: Hata, yemek odası içerisinde kişinin taktığı aksesuarda gizlidir. ZEKA BULMACASI CEVABI Hata, yemek masasında oturan adamın gözlüklerinde gizlidir. Yani resimdeki hata erkek gözlüğünün camlarının biri oval diğeri dikdörtgen olmak üzere iki farklı şekilde olmasıdır. Bu bilmece biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

Resimdeki gizli ayıyı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Haber

Resimdeki gizli ayıyı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor!

Bu optik illüzyon IQ testinde yapmanız gereken tek şey hiçbir detayı kaçırmadan dikkatlice gözlemlemek. Bu bulmacanın çok zor olduğu düşünülürse, Yalnızca dahi bir beyne sahip olanlarınız ve düşünenleriniz için bir meydan okumadır. Birçok kişi aşağıdaki, zeka bulmacası testini cevaplayamıyor. Hazır mısın? Analiz için sadece dikkatli gözler değil, beyin gerektiren bu IQ testini cevaplama yeteneğinizin ne kadar olduğunu görelim. Aşağıdaki resimde gizli ayıyı bulun. RESİMDEKİ GİZLİ AYIYI 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN? Bu optik illüzyon IQ testi, bir kişinin beyninin ne kadar dahi olduğunu öğrenmenin bir yoludur. Çok az kişinin çözebildiği bu avcının görsel optik illüzyon testi meydan okumasında bir avcı var ve gizli bir ayı kaybetmeniz için duyularınızla oynayacak. Resimdeki gizli ayıyı 11 saniyede bulabilir misin? Karmaşık olmadığını göreceksiniz ama bunun için herkesten daha akıllı ve daha kurnaz olmanız gerekiyor. Senin görevin boz ayının nerede olduğunu bulmak. Herkesin cevaplayamayacağı bir avcı görsel meydan okuması. Karşılaştığınız bu zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek tüm ayrıntılar elinizin altında. GİZLİ AYI NEREDE SAKLANIYOR? Resmin her hangi bir yerinde kimsenin göremediği bir boz ayı olup olmadığını görmelisiniz. Bu biraz kafa karıştırıcı ve kesin olmayan resme daha yakından bakın, ancak merak eden varsa ayının yerini deşifre edebileceksiniz. Bugünün görsel mücadelesinde, hızla bulmaya çalıştığı ama bulamadığı bir hayvan olan sinsice dolaşan bir avcı göreceksiniz. Bu IQ testini yanıtlamak, bir amatörün doğru yanıt vermesi gerekenden çok daha fazla beceri gerektirir. Basit bir şey olacağını düşündüyseniz, muhtemelen başarısız oldunuz; Karmaşık olacağını düşünürseniz ve ayrıntılara dikkat ederseniz, görsel zorlukları daha hızlı çözersiniz. OPTİK İLLÜZYON CEVABI Hala çözemedin mi? İşinizi zorlaştırdığımız için üzgünüz, ancak süre sınırı doldu ve burada olmanızın nedeni zorlu mücadeleleri de tamamlayamamanızdır. Bu yüzden şimdi cevabı görmeye hazırlıklı olun çünkü cevabın çok basit olduğunu göreceksiniz. Aşağıdaki resimde herkesin cevaplayamadığı avcı testindeki boz ayıdır. Resim ters çevrildiğinde gizli ayı ortaya çıkar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.