Hava Durumu

Bu resimdeki hatayı kimse bulamadı!

Bu eğlenceli testte, ailenin yemek odası resmindeki hatayı bulmaya çalışın.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bu resimdeki hatayı kimse bulamadı!

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, zihninizin yaratıcı tarafını kullanmanızı ve beyninizin farklı çalışmasını sağlar. Bu tür bir beyin bulmacası, basit bir bilmeceye eğlenceli bir unsur ekleyerek daha ilginç hale getirir. Cevaba ulaşmak için, kutunun dışında düşünmeniz ve bulmacayı biraz farklı bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, Ailenin Yemek Odası Resminin içindeki gizli hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

AİLENİN YEMEK ODASI RESMİNDE HATAYI BULUN

Yukarıdaki resimde, bir ailenin akşam yemeğinin tadını çıkarırken resmin içinde gizlenmiş hatayı görmeniz gerekiyor. Resimde, ailenin Yemek Odasında yemek yiyeceğini görebilirsiniz. Yaşlı adam ayakta ve ailenin geri kalanı yemek masasında oturuyor. Masaya büyük bir hindi servis edildi. Ancak, resmin içinde gizlenmiş bir hata var. 9 saniyede bulabilir misin?

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

RESİMDEKİ HATAYI BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasında Ailenin Yemek Odası Resmindeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. Şimdi yakından bakın ve size yanlış gelen herhangi bir şey olup olmadığını belirlemeye çalışın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, resimdeki her şeyin doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra, resimdeki asıl hatayı tespit edebilirsiniz.

İpucu: Hata, yemek odası içerisinde kişinin taktığı aksesuarda gizlidir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hata, yemek masasında oturan adamın gözlüklerinde gizlidir. Yani resimdeki hata erkek gözlüğünün camlarının biri oval diğeri dikdörtgen olmak üzere iki farklı şekilde olmasıdır.

Bu bilmece biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.