Hava Durumu

#Eğlence

Lodoshaber.Com - Eğlence haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Eğlence haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Dahiler bile zorlanırken bakalım siz çözebilecek misiniz! Haber

Dahiler bile zorlanırken bakalım siz çözebilecek misiniz!

Optik illüzyon testleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi resimde gördüğünüz filin içine gizlenen hayvanların yer aldığı test ise en iyi optik illüzyon testleri içerisinde yer almakta. Resmin içinde yer alan hayvanları bulmaksa hiç kolay değil öyle ki tüm hayvanları sadece 130 IQ’ya sahip olanlar bulabilmekte. Farklı açılardan bakıldığında farklı görünümlere sahip olan yapıların çiziminden oluşan optik illüzyon kişinin psikolojik özelliklerinin yansıması olduğu ve bu alanda psikanaliz alanının bir öğesi olduğu bilinmektedir. Sağlıklı bir insan beyni gördüğü nesneleri farklı bakış açılarıyla bulabilmekte fakat sadece resimde yer alan hayvanları 15 saniyede görebilen kişilerin zeka düzeyleri hakkında bilgi veriyor. PEKİ SİZ RESİMDE YER ALAN HAYVANLARI TESPİT EDEBİLECEK MİSİNİZ? resimde yer alan fildeki hayvanları bulmak için en küçük ayrıntıyı bile gözden kaçırmadan dikkatlice bakmayı gerektiriyor.heki siz 15 saniye içerisinde resimde yer alan tüm hayvanlar bulabilecek misiniz? Bulduğunuz hayvan sayısına göre hangi seviyede olduğunuza bakabilirsiniz. 15'ten fazla hayvan tespit edebildiyseniz, beyniniz "çok iyi çalışıyor" demektir. 10'dan fazla hayvan tespit edebildiyseniz, beyniniz "iyi bir seviyedesiniz" demektir. 5 veya altında hayvan tespit ettiyseniz bu, zihninizin "çalışma yapmanız gerekir" anlamına gelir. Uygulamış olduğunuz optik illüzyon testinde fil dahil olmak üzere toplamda 17 hayvan yer almakta isimleri: Boa Yılanı, Örümcek, Rakun, Kaplumbağa, Fok, Ahtapot, Tavşan, Yarasa, Vatoz, Sincap, Kelebek, Jaguar, Ayı, Kanguru, Mayısmun, Yelken Balığı ve Fil. Hepsini bulamayanlar için aşağıda yer alan görselde sayılarla işaretledik.

Bu çiçekçide kimsenin göremediği 3 gizli yüzü bulabilir misin? Haber

Bu çiçekçide kimsenin göremediği 3 gizli yüzü bulabilir misin?

Bu optik illüzyon IQ testinde gizli yüzleri bulmak için sadece beyninizi değil, aynı zamanda keskin gözlerinizi de kullanmanız gerekiyor. Gözlerinizi dört açın ve aşağıdaki resimde söz konusu olan 3 gizli yüzü bulun. RESİMDEKİ 3 GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN? Şimdi hayal gücünüzü kullanmak çok önemli olacak, ancak resimlere takılıp kalmanıza izin vermeyin ve cevabı bulmaya çalışın. IQ testi şeklindeki görsel bulmacalar, boş zamanı olan ve bundan en iyi şekilde yararlanmak isteyen kullanıcılar için harika bir eğlence alternatifidir. Bir görüntüde insanları, hayvanları, nesneleri veya sayıları bulmaktan oluşur. Bazılarının zaman sınırı var, bazılarının yok. Ayrıca viral meydan okumalar, IQ testleri veya zeka oyunları olarak da bilinirler. Hepsi son derece eğlenceli olarak bilinir. Bu IQ testleri, görsel bilmeceler insanları eğlendirmek amacıyla yapılır. Şimdi yukarıdaki resimde yer alan 3 gizli yüzü bulmaya çalışın. GİZLİ İNSAN YÜZLERİNİ TESPİT ETTİN Mİ? Şu anda binlerce kişi bu optik illüzyon mücadelesinde 3 gizli yüzü de bulamıyor. Gözü yormayan bir tane var, diğerleri biraz daha karmaşık ve kullanıcıların %99'u için neredeyse imkansız. Ne kadar yetenekli olduğunu düşünüyorsun? Görsel bulmacada gizlenmiş fazladan üç yüz bulun. Bu yüzleri bulabilmek için her zamankinden daha sezgisel olmalısınız. Bu görsel yapboz, üç yüz bulamadıkları için elleri başlarının üzerinde olan birçok kullanıcıya sahiptir. Resimdeki 3 gizli yüzün nerede saklandığını tespit ettin mi? Bu görsel bulmacaların zorluğu konusunda sizi ne kadar uyarmış olsak da, inanmasanız bile, onları çözmek ve galip gelmek için becerilerinize güveniyoruz. OPTİK İLLÜZYON CEVABI Bu optik illüzyon mücadelesi senin için kolay mıydı? IQ testinin zorluğunu başarıyla tamamladıysanız sizi tebrik ederiz. Değilse, bu tür bir IQ testi mücadelesiyle kendinizi denemye devam etmenizi öneririz. Şimdi aşağıdaki resmi kontrol edin ve resimde yer alan 3 gizli yüzün nerede olduğunu öğrenin.

Resimdeki gizli ayıyı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Haber

Resimdeki gizli ayıyı bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor!

Bu optik illüzyon IQ testinde yapmanız gereken tek şey hiçbir detayı kaçırmadan dikkatlice gözlemlemek. Bu bulmacanın çok zor olduğu düşünülürse, Yalnızca dahi bir beyne sahip olanlarınız ve düşünenleriniz için bir meydan okumadır. Birçok kişi aşağıdaki, zeka bulmacası testini cevaplayamıyor. Hazır mısın? Analiz için sadece dikkatli gözler değil, beyin gerektiren bu IQ testini cevaplama yeteneğinizin ne kadar olduğunu görelim. Aşağıdaki resimde gizli ayıyı bulun. RESİMDEKİ GİZLİ AYIYI 11 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN? Bu optik illüzyon IQ testi, bir kişinin beyninin ne kadar dahi olduğunu öğrenmenin bir yoludur. Çok az kişinin çözebildiği bu avcının görsel optik illüzyon testi meydan okumasında bir avcı var ve gizli bir ayı kaybetmeniz için duyularınızla oynayacak. Resimdeki gizli ayıyı 11 saniyede bulabilir misin? Karmaşık olmadığını göreceksiniz ama bunun için herkesten daha akıllı ve daha kurnaz olmanız gerekiyor. Senin görevin boz ayının nerede olduğunu bulmak. Herkesin cevaplayamayacağı bir avcı görsel meydan okuması. Karşılaştığınız bu zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek tüm ayrıntılar elinizin altında. GİZLİ AYI NEREDE SAKLANIYOR? Resmin her hangi bir yerinde kimsenin göremediği bir boz ayı olup olmadığını görmelisiniz. Bu biraz kafa karıştırıcı ve kesin olmayan resme daha yakından bakın, ancak merak eden varsa ayının yerini deşifre edebileceksiniz. Bugünün görsel mücadelesinde, hızla bulmaya çalıştığı ama bulamadığı bir hayvan olan sinsice dolaşan bir avcı göreceksiniz. Bu IQ testini yanıtlamak, bir amatörün doğru yanıt vermesi gerekenden çok daha fazla beceri gerektirir. Basit bir şey olacağını düşündüyseniz, muhtemelen başarısız oldunuz; Karmaşık olacağını düşünürseniz ve ayrıntılara dikkat ederseniz, görsel zorlukları daha hızlı çözersiniz. OPTİK İLLÜZYON CEVABI Hala çözemedin mi? İşinizi zorlaştırdığımız için üzgünüz, ancak süre sınırı doldu ve burada olmanızın nedeni zorlu mücadeleleri de tamamlayamamanızdır. Bu yüzden şimdi cevabı görmeye hazırlıklı olun çünkü cevabın çok basit olduğunu göreceksiniz. Aşağıdaki resimde herkesin cevaplayamadığı avcı testindeki boz ayıdır. Resim ters çevrildiğinde gizli ayı ortaya çıkar.

Yumruk sıkma şeklinize göre karakter analizi Haber

Yumruk sıkma şeklinize göre karakter analizi

Kişilik, çocukluktan itibaren çevresel, sosyal ve daha birçok etkene bağlı olarak gelişen bir yapıdır. Birini tanıdığımızda onları analiz ederek kişiliklerini tahmin etmeye çalışırız. Özellikle ilk tanışılan ve hayatımızda yer edecek insanlara karşı sıklıkla yaptığımız bu testler her zaman doğru sonuçları vermese de çoğu zaman tedbir almamızı sağlayabilir. BAŞ PARMAĞINIZ İŞARET PARMAĞINIZIN ÜSTÜNDEYSE Hayalpereset ve özgürlükçü bir yapınız var. Hayallerinizin peşinden koşmayı ve bu uğurda tüm fırsatları değerlendirmeyi istiyorsunuz. Cömert bir yapınız var ve arkadaş canlısısınız. İnsanlar espri anlayışınızı seviyor ve etrafınız sürekli arkadaşlarınızla çevrili. Bazen sabırsız ve inatçı olabiliyorsunuz. Aşk hayatınız: Aşk hayatınızdan arkadaşlarınıza bile bahsetmekten hoşlanmıyorsunuz. Sizin için en önemli olan şey hayallerinizin peşinden koşmak ve sizi gerçekten seven biriyle birlikte olmak. BAŞ PARMAĞINIZ DİĞER PARMAKLARI YATAY BİR ŞEKİLDE KAPATIYORSA Siz karizmatik ve yeteneklisiniz. Çevrenizdekiler sizi oldukça kibar buluyor. Bu da sizi öz güvenli biri yapıyor. Risk almayı sevmiyorsunuz ve hayattan yüksek beklentileriniz var. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi çok seviyorlar. Aşk hayatınız: İlişkilerinizde kolay kolay affetmiyorsunuz. Size yapılanları kolayca unutamıyorsunuz. Açılmaktan ve incitilmekten korkuyorsunuz.İnsanları inciteceğini düşündüğünüz şeyleri yapmaktan kaçınıyorsunuz. BAŞ PARMAĞINIZ SAKLIYSA Çevrenizdekiler sizi zeki, yaratıcı ve enerjik buluyor. Her ne kadar sakin bir yapınız olsa da enerji dolusunuz. Siz insanlara, hayvanlara, nefes alan hiçbir şeye zarar veremezsiniz. Gerekirse kendininize zarar verir yine de sevdiklerinizi korursunuz. Sakin tavırlarınız var ve arkadaşlarınızla vakit geçirmeye bayılıyorsunuz. Arkdaşlarınızı da kendiniz gibi sadık ve dürüst insanlardan seçiyorsunuz. Aşk hayatınız: Sakin bir ilişki istiyorsunuz. Uzun soluklu ilişkileri tercih ediyorsunuz.

Köpeğe dönüşen Youtuber'a rakip çıktı! Haber

Köpeğe dönüşen Youtuber'a rakip çıktı!

Bir Japon firması, kendisine gelen sıra dışı istekleri gerçekleştirerek sosyal medyada viral haline geldi. Bir müşteri, gerçek bir kurt gibi görünebilmek için firmaya başvurdu. Son derece gerçekçi kurt kostümü için harekete geçen firma, 50 günde kostümü tamamladı.  Kostümün tasarımcıları, her detayda en iyi sonucu elde edebilmek için gerçek kurt fotoğraflarından yardım aldı.  İsmi açıklanmayan müşteri, firmanın internet sitesine şu yorumu yaptı: Çocukluğumdan beri hayvanlara olan sevgim ve televizyonda gördüğüm gerçekçi kostümler nedeniyle bir gün onlardan birine dönüştüm. Son provada aynada kendi dönüşümümü gördüğümde büyülendim. Bu benim hayalimin gerçeğe dönüştüğü andı. Kostümün sahibi Japon adam, 'tam olarak dönüşmek istediği şeye dönüştüğünü' sözlerine ekledi.  Arka ayakları üzerinde yürüyen gerçekçi kurt siparişim oldukça zordu. Ancak tamamlanan kostüm tam olarak istediğim gibi oldu. Sadece tüm vücudumu kaplamakla kalmıyor aynı zamanda hava deliği rahatlık sağlıyor. İçindeki alet sayesinde yardıma ihtiyacım olmadan giyinebiliyorum.  KÖPEĞE DÖNÜŞTÜ Aynı firma daha önce de collie cinsi bir köpeğe dönüşmek isteyen müşterisinin hayalini gerçekleştirmişti. Rough Collie cinsi köpek kostümü için tasarımcılar 40 gün harcamıştı. Kostümün yapımı ise 260 bin TL tutmuştu. Köpek kostümünün içindeki iskelet, daha gerçekçi görünmesine yardımcı oldu. Tasarımcılar, kostümün birebir köpek gibi görünebilmesi için farklı açılardan çekilmiş köpek fotoğraflarından esinlendi. Böylece köpeğin tüyleri de gerçekçi görünmesi sağlandı.

Gelmiş geçmiş en nokta atışı tespit yapan illüzyon testi! Haber

Gelmiş geçmiş en nokta atışı tespit yapan illüzyon testi!

Dünyadaki en eski optik illüzyon testleri arasında yer alan Tamil Nadu, Thanjavur'daki Airavatesvara tapınağın da yer alıyor. Resim içerisine gizlenmiş 1 adet fil ve 1 adet boğa kafası yer alıyor. 12. yüzyıla ait Dravidian mimarisine ait olan heykelde boğa ve fil yer alıyor Resimdeki boğanın boynuzları aynı anda filinde dişleridir. Dikkatli bakanlar boğanın kulaklarının filin ağzı olduğunu da fark edecek. Gözlerin yerleşim pozisyonu ise her iki taraftan bakıldığında da aynı doğrultuda ve ileriye odaklı olduğu görülmektedir. Bu görsel içerisinde aynı kafayı paylaşan bir boğa ve fiil görüntüsü yer alıyor. Soldaki hayvanın gövdesi ve bacakları çıkarıldığında ise sağdaki yaratığın bile benzediği görülüyor. Film gövde ve bacakları ayrıldığında ise boğa görseli göze çarpıyor. Resme bakan kişiler zaman zaman boğayı önce fark ederken zaman zamanda fili fark ediyor. İLK ÖNCE BOĞAYI GÖRMEK NE ANLAMA GELIYOR? Boğa, her zaman dürüstlük, sadakat, inatçılık, vahşilik, güç ve pozitiflik gibi niteliklerle ilişkilendirilir. İyi nitelik özelliklerine sahip olan kişiler ilk baktığında öncelikle boğa simgesini görür. İLK ÖNCE FİLİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR? Fil, ise sakinliği nezaket ve saygı ve sadakati anlatırken zeka ile de bağdaştırılır. Resimdeki fil önce fark eden kişilerin daha nazik duygusal ve düşünceli bir yapıya sahip olduğu söyleniyor.

Ocak ayındaki önemli günler, haftalar ve olaylar! Haber

Ocak ayındaki önemli günler, haftalar ve olaylar!

Tarihte ocak ayı içerisinde Misak-i Milli'nin kabul edilmesi, Birinci İnönü Savaşı'nın kazanılması, Adana ve Mersin'in düşman işgalinden kurtulması, ABD'nin Vietnam'a savaş açması ve Fransa'daki Charlie Hebdo saldısı gibi önemli olaylar yaşandı. Öte yandan Gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak 1993 tarihinde bombalı saldırı, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink 19 Ocak 2007 tarihinde silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybetti. OCAK AYI ÖNEMLİ GÜNLER, HAFTALAR, OLAYLAR 1 Ocak 1936: İlk yılbaşı tatili 1 Ocak 2017: İstanbul'da Reina isimli gece kulübüne terör saldırısı düzenlendi. 39 kişi yaşamını yitirdi. 3 Ocak 1922: Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşu 4 Ocak 1991: Tarihe büyük madenci yürüyüşü olarak geçen eylem, Zonguldak’ta başladı. 5 Ocak 1921: Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşu 5 Ocak 1972: Atatürk döneminin Dışişleri Bakanı Tevfik Rüştü Aras (79) hayatını kaybetti. 5 Ocak 2017: İzmir Adliyesi'ne terör saldırısı gerçekleştirilmek istendi. Saldırıyı engelleyen polis memuru Fethi Sekin şehit oldu. 5 Ocak 2018: Tiyatro ve sinema sanatçısı Münir Özkul (93) hayatını kaybetti. 5 Ocak 2018: Mimar ve gazeteci Aydın Boysan (97) hayatını kaybetti. 6 Ocak 1967: ABD'nin Vietnam Savaşı resmen başladı. 7 Ocak-14 Ocak: Beyaz Baston Körler Haftası 7 Ocak 2015: Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo mizah dergisine terör saldırısı düzenlendi. Derginin genel yayın yönetmeni, 3 karikatürist ve 6 çalışan hayatını kaybetti. 8 Ocak 2014: Tiyatro oyuncusu Selçuk Uluergüven (73) hayatını kaybetti. 9 Ocak 1964: Yazar ve siyasetçi Halide Edip Adıvar (80) hayatını kaybetti. 9 Ocak 1990: Şair, yazar Cemal Süreya (59) hayatını kaybetti. 9 Ocak 1996: İş insanı Özdemir Sabancı (54) suikast sonucu hayatını kaybetti. 9 Ocak 2014: Yeşilçam emekçilerinden oyuncu Süheyl Eğriboz (87) hayatını kaybetti. 10 Ocak: Ziraat Mühendisleri Günü 10 Ocak: Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak 1883: Dünyaca ünlü Rus yazar Lev Tolstoy dünyaya geldi. 10 Ocak 1921: Birinci İnönü Zaferi 10 Ocak 1968: Milli Mücadele komutanlarından Ali Fuat Cebesoy (86) hayatını kaybetti. 11 Ocak 1937: Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşlarından Nuri Conker (55) hayatını kaybetti. 11 Ocak 1943: Sovyet Kızıl Ordusu, Hitler'in Stalingrad kuşatmasını yardı. 11 Ocak 1995: Şair, yazar Onat Kutlar (58), 30 Aralık 1994'te The Marmara Oteli'ne PKK tarafından gerçekleştirilen terör eyleminde ağır yaralandı. Kutlar 11 Ocak'ta hayatını kaybetti. 11 Ocak 1998: Basketbol Antrenörü Aydan Siyavuş (50) hayatını kaybetti. 11 Ocak 1999: Oyuncu Öztürk Serengil (68) hayatını kaybetti. 11 Ocak 2011: Kıvırcık Ali olarak bilinen halk müziği sanatçısı Ali Özütemiz (43) trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 12 Ocak 2013: Tiyatro sanatçısı Alev Sururi (82) hayatını kaybetti. 12 Ocak 2014: Arkeolog Prof. Dr. Halet Çambel (98) hayatını kaybetti. 12 Ocak 2015: İstanbul Sultanahmet'te bombalı terör saldırısı gerçekleştirildi. 10 turist hayatını kaybetti. 13 Ocak 1920: İstanbul'un işgali Sultanahmet Meydanı’nda protesto edildi. Eyleme 150 bin kişi katıldı. 13 Ocak 1953: Mareşal Josip Broz Tito, Yugoslavya Devlet Başkanı seçildi. 13 Ocak 2012: KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş (88) hayatını kaybetti. 13 Ocak 2021: Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis (87) hayatını kaybetti. 14 Ocak 1914: İzmir'de Altay Spor Kulübü kuruldu. 14 Ocak 1923: Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım (66) İzmir'de hayatını kaybetti. 15 Ocak 1902: Dünyaca ünlü şairimiz Nazım Hikmet, Selanik'te dünyaya geldi. 17 Ocak 2013: Gazeteci Mehmet Ali Birand (71) hayatını kaybetti. 19 Ocak 2007: Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikast sonucu hayatını kaybetti. 20 Ocak 1921: Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk anayasası kabul edildi. 20 Ocak 1989: Samsunspor futbolcularını taşıyan otobüs kaza yaptı. Antrenör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan hayatını kaybetti. 20 Ocak 2018: TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik 'Zeytin Dalı' harekatı başladı. 21 Ocak 1924: Sovyet Devrim Lideri Vladmir İlyiç Lenin (53) hayatını kaybetti. 21 Ocak 1925: Arnavutluk Cumhuriyeti ilan edildi. 21 Ocak 2013: Jeofizik Mühendisi, deprem uzmanı Ahmet Mete Işıkara (72) hayatını kaybetti. 21 Ocak 2016: İş insanı Mustafa Vehbi Koç (56) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 22 Ocak 2016: CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç (75) hayatını kaybetti. 22 Ocak 2018: Bilim kurgu romanları ile dünyaca ünlü Amerikalı yazar Ursula K. Le Guin (89) hayatını kaybetti. 23 Ocak 2019: Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda (75) hayatını kaybetti. 24 Ocak 1993: Gazeteci yazar Uğur Mumcu (50) uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybetti. 24 Ocak 2001: Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan (49) suikast sonucu hayatını kaybetti. 24 Ocak 2006: Tiyatrocu Mümtaz Sevinç (53) hayatını kaybetti. 24 Ocak 2007: Eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem (67) hayatını kaybetti. 24 Ocak 2010: İş insanı ve fotoğrafçı Şakir Eczacıbaşı (81) hayatını kaybetti. 25 Ocak 2009: Gazeteci Orhan Duru (75) hayatını kaybetti. 26 Ocak 1948: Milli Mücadele Komutanı Kazım Karabekir (66) hayatını kaybetti. 27 Ocak 1299: Osmanlı Devleti'nin kuruluşu 28 Ocak 1920: Misak-ı Milli ilan edildi. 28 Ocak 1954: Köy enstitüleri kapatıldı. 28 Ocak 1981: Şair Özdemir Asaf (57) hayatını kaybetti. 28 Ocak 2013: Taverna müziği sanatçısı Ferdi Özbeğen (71) hayatını kaybetti. 28 Ocak 2017: Gazeteci yazar Mehmet Türker (73) hayatını kaybetti. 29 Ocak 1991: Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya (75) hayatını kaybetti. 30 Ocak 1933: Adolf Hitler, Almanya Devlet Başkanı oldu. 30 Ocak 1948: Hindistan Lideri Mahatma Gandi (79) uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti. 31 Ocak: Dünya Cüzzam Günü 31 Ocak 1990: Prof. Dr. Muammer Aksoy (73) uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti.

Bursalılar 2023'ü coşkulu karşıladı: Doyasıya eğlendiler! Haber

Bursalılar 2023'ü coşkulu karşıladı: Doyasıya eğlendiler!

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da da beklenen yeni yıl, büyük bir coşkuyla kutlandı. 2022 yılına konser tadında veda etmek isteyen Bursalı dinleyiciler, uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen ünlü sanatçı Petek Dinçöz, 90’ların unutulmaz ismi Bendeniz, yazdığı ve seslendirdiği şarkılar ile gönüllerde taht kuran Ersay Üner ve sahne şovları ve seslendirdiği şarkılar ile adından sıkça söz ettiren Bursa’nın sevilen sanatçısı Mehmet Çevik ile 2023 yılına merhaba dedi.    Bursa’da yeni yıl coşkusu eğlence mekanlarında doldu taştı. Kimi yeni yılı ailesiyle evinde karşılarken kimi de arkadaşları ve sevdikleriyle eğlencenin nabzını tuttu.    Sahnesiyle hayran bıraktı    Gençlik aşkı ile evliliğinin ardından Türkiye’ye dönen ve sekiz yıl aradan sonra yeniden sahnelere dönüş yapan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, yeni yılı Bursa’da karşılayan isimlerden biri oldu. Derin göğüs dekolteli, taşlarla süslenmiş beyaz elbisesi ile kendisine hayran bırakan güzel şarkıcı, sahne performansı ile mest etti. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yanına inerek tek tek ‘Hoş geldiniz’ diyen Dinçöz, hatıra çekinmek isteyen sevenlerini kırmadı. Geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılar ile Bursalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Dinçöz, yeni yılda Bursalı sevenleri için aşk, para ve huzur diledi.    2023’e nostaljik merhaba    90’lı yılların unutulmaz seslerinden biri olan, günümüzde de yeni çalışmalarıyla birlikte adından söz ettiren Bendeniz, yeni yıla Bursa’da merhaba dedi. Yoğun bir ilginin olduğu geceye nostalji rüzgarıyla başlayan güzel şarkıcı, popüler çalışmalarından ‘Satmışım’ ve ‘Güzeller Güzeli’ ile büyük beğeni topladı. Sahnedeki enerjisiyle birlikte gece boyunca dinleyicilerini de coşturan Bendeniz, Türk müziğinin popüler şarkılarına da repertuvarında yer verdi. Dansları ve eğlenceli tavırlarıyla birlikte dikkati çeken Bendeniz, Bursalılara keyif dolu bir gece yaşattı.    Müzik ziyafeti sundu    Bursa’da yeni yılı karşılayan bir diğer ünlü şarkıcı ise Ersay Üner. 'Tatlım tatlım', 'Nokta', 'İki aşık' gibi popüler şarkılara imza atan ve seslendiren Ersay Üner, yeni yılı Bursa sahnesinde sevenleriyle kutladı. Neşeli orkestrası ve sempatik halleriyle dikkat çeken Ersay Üner,  gece boyunca misafirlerini eğlendirdi. Kendisine ait şarkıların yanı sıra birçok şarkıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan şarkıcı, klavye başına geçerek şarkılara ritim tuttu. Gece boyunca temponun yüksek olduğu konserde Bursalı dinleyicilerde şarkılara eşlik etti.    Sahne şovları ile mest etti    Sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Bursa’nın sevilen sanatçısı Mehmet Çevik, yeni yıl coşkusunu Bursalı dinleyicileri ve ailesiyle birlikte kutladı. Daha önce vinçle sahneye inmesi ve tabutla sahneye çıkması ile hafızalara kazınan Çevik, sahne performansı ile mest etti. Yakın zamanda Serdar Ortaç ile düet yapacağı müjdesini veren Çevik, 2023’ü mutlulukla karşıladı. Geri sayımın ardından eşi Gizem Çevik’i sahneye davet ederek ‘Sevdiklerinizle hep birlikte olacağınız güzel bir yıl diliyorum.’ diyerek eşine sarıldı. Ardından eğlenceye hız kesmeden devam eden programda Mehmet Çevik seslendirdiği şarkılar ile Bursalı dinleyicilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Bu burçlar enerjinizi adeta vampir gibi sömürüyor! Haber

Bu burçlar enerjinizi adeta vampir gibi sömürüyor!

Hiç sizi küçümseyen veya sizden yararlanan biriyle zaman geçirdiniz mi? Eğer öyleyse, zehirli bir insanla uğraşma ihtimaliniz var. Benmerkezcilik, manipülasyon, olumsuzluk ve otoriterlik, zehirli insanların ayırt edici özelliklerinden sadece birkaçıdır. Ve eylemleriyle, etraflarındakileri önemsiz hissettirme eğilimindedirler. Herkesin kendi anları olsa da, bu burçların düzenli olarak kötü davranma eğilimi vardır. Biraz yıkıcı olandan enerji vampirlerine kadar en zehirli altı zodyak işaretini keşfetmek için haberimizi okumaya devam edin. AKREP Akrepler genellikle yargılayıcı ve soğuk oldukları için kötü bir ün kazanırlar. Saldırganlığın gezegeni Mars tarafından yönetilen bu su burcu, nahoş olmaktan korkmuyor. Akrepler arasında yaygın olan alaycı, bardağın yarısı boş zihniyetiyle hayata bakarlar. Sık sık şikayet edebilir, havayı bozabilir ve bozguncu tavırlarıyla başkalarını üzebilirler. Bununla birlikte, Akreplerin bir durumda olumsuzu görmesi yeterli değildir. Bir tartışmaya kışkırtmak için başka bir kişinin planlarında veya fikirlerinde kusurlar arayabilirler. Ve bu işaretle basit bir anlaşmazlık diye bir şey yoktur: Akrepler için bu onların yolu ya da otoyoldur. KOVA Kova, zodyakın asi olarak bilinir, bu da onların birkaç tüyü fırlatmaktan korkmadıkları anlamına gelir. Yabancılarla ilişkilendirilen gezegen Uranüs tarafından yönetilen Kova, etrafındaki insanları etkilemekten endişe etmez. Aslında, üstünlük sağlamak için sosyal durumları sarsmaktan keyif alıyor gibi görünüyorlar. Başkaları hakkında konuşmayı, insanları olay yerine koymayı ve kavgacı olmayı severler. Kova akıllı olduklarını bilir ve sizin de bunu bildiğinizden emin olmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. YENGEÇ Yengeçler, hassas ve duygusal kişilikleri ile tanınırlar. Onların iyi tarafındaysanız, bu onları mükemmel arkadaşlar yapar. Ancak, yüzeyin altında saklı tuttukları daha karanlık bir tarafları var. Diğer burçlar sorunlarıyla doğrudan yüzleşirken, Yengeçler kendilerini huysuz, kızgın ve pasif-agresif davranışlarla ifade etme eğilimindedir. Ve onları bu konuda arayabileceğinizi düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Yengeçler arasındaki ortak nokta, ellerine geçen her fırsatta kurbanı oynama eğilimleridir. OĞLAK Kararlı ve pratik olarak bilinen Oğlak burçları en çalışkan burçlardan biridir. Ancak Oğlaklar, işler yolunda gitmediğinde eşit derecede inatçı ve duygusal olarak soğuktur. Bu hırslı burç, rakiplerini önemsiz hissettirmek için ağırlığını ortaya koymaktan korkmuyor. Acımasız olabilirler ve kendilerine meydan okunduğunu hissederlerse sözleriyle sizi yerle bir ederler. Yani, bir şeyi yanlış yapıyorsanız, Oğlaklar size haber verecektir. Şişirilmiş üstünlük duyguları, talepkar davranışlara, mikro yönetime ve hatalı olduklarını kabul edememelerine yol açabilir. KOÇ Cesur, küstah ve şamatacı, bir Koç burcunun yanındayken eğlenceden kıtlık çıkmaz. Ancak, bu işaret rekabeti algılarsa, parti bozulabilir. Koç, yaptıkları her şeyde en iyi olmaktan gurur duyar. Mars tarafından yönetilen bu alıngan ateş burcu, sert sözlerde hızlı olabilir, ancak gücendirdiği için özür dilemekte yavaştır. Arkadaşlarından, sevgililerinden ve aile üyelerinden sonsuz hayranlık beklerler. Bu, baskınlıklarını göstermek için başkaları hakkında övünmeye ve konuşmaya yabancı olmadıkları anlamına gelir. Hangi durumda olurlarsa olsunlar, Koç tüm gözlerin üzerlerinde olmasını ister. Ve eğer bir grup içindeki konumları konusunda kendilerini güvensiz hissederlerse, güç dengesini kendi lehlerine çevirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. YAY Yay, etrafta dolaşmak için pek çok kişiliğe ve çekiciliğe sahip olsa da, herkesin bildiği gibi güvenilmez arkadaşlar. Taşınmanıza veya büyük bir yaşam olayını kutlamanıza yardım etmelerini beklemeyin: Yay, zamanları konusunda çok bencildir. Şans eseri ortaya çıkarlarsa, zaman çizelgelerinde olacak ve ilgi odağı olduklarından emin olacaklar. Zaten söyleyemiyorsanız, bu işaretin kıskançlığı, diğerleri ilgi odağı olduğunda parlar. Bu nedenle, ister en son seyahatlerinin hikayelerini anlatıyor ister daha popüler arkadaşları olsun, Yay, etraflarındakilerden ne kadar daha ilginç, yetenekli ve havalı olduklarını kanıtlama ihtiyacı duyar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.