Hava Durumu

Bu burçlar enerjinizi adeta vampir gibi sömürüyor!

Bazı insanlar vardır onlarla konuştuktan sonra üzerinizden kamyon geçmiş gibi hissedersiniz. Çünkü tüm gücüyle ta ki posanızı çıkarana kadar enerjinizi sömürür. İşte bu kişilerin sahip oldukları burçları açıklıyoruz...

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2022 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bu burçlar enerjinizi adeta vampir gibi sömürüyor!

Hiç sizi küçümseyen veya sizden yararlanan biriyle zaman geçirdiniz mi? Eğer öyleyse, zehirli bir insanla uğraşma ihtimaliniz var. Benmerkezcilik, manipülasyon, olumsuzluk ve otoriterlik, zehirli insanların ayırt edici özelliklerinden sadece birkaçıdır. Ve eylemleriyle, etraflarındakileri önemsiz hissettirme eğilimindedirler. Herkesin kendi anları olsa da, bu burçların düzenli olarak kötü davranma eğilimi vardır. Biraz yıkıcı olandan enerji vampirlerine kadar en zehirli altı zodyak işaretini keşfetmek için haberimizi okumaya devam edin.

AKREP

Akrepler genellikle yargılayıcı ve soğuk oldukları için kötü bir ün kazanırlar. Saldırganlığın gezegeni Mars tarafından yönetilen bu su burcu, nahoş olmaktan korkmuyor. Akrepler arasında yaygın olan alaycı, bardağın yarısı boş zihniyetiyle hayata bakarlar. Sık sık şikayet edebilir, havayı bozabilir ve bozguncu tavırlarıyla başkalarını üzebilirler. Bununla birlikte, Akreplerin bir durumda olumsuzu görmesi yeterli değildir. Bir tartışmaya kışkırtmak için başka bir kişinin planlarında veya fikirlerinde kusurlar arayabilirler. Ve bu işaretle basit bir anlaşmazlık diye bir şey yoktur: Akrepler için bu onların yolu ya da otoyoldur.

KOVA

Kova, zodyakın asi olarak bilinir, bu da onların birkaç tüyü fırlatmaktan korkmadıkları anlamına gelir. Yabancılarla ilişkilendirilen gezegen Uranüs tarafından yönetilen Kova, etrafındaki insanları etkilemekten endişe etmez. Aslında, üstünlük sağlamak için sosyal durumları sarsmaktan keyif alıyor gibi görünüyorlar. Başkaları hakkında konuşmayı, insanları olay yerine koymayı ve kavgacı olmayı severler. Kova akıllı olduklarını bilir ve sizin de bunu bildiğinizden emin olmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.

YENGEÇ

Yengeçler, hassas ve duygusal kişilikleri ile tanınırlar. Onların iyi tarafındaysanız, bu onları mükemmel arkadaşlar yapar. Ancak, yüzeyin altında saklı tuttukları daha karanlık bir tarafları var. Diğer burçlar sorunlarıyla doğrudan yüzleşirken, Yengeçler kendilerini huysuz, kızgın ve pasif-agresif davranışlarla ifade etme eğilimindedir. Ve onları bu konuda arayabileceğinizi düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Yengeçler arasındaki ortak nokta, ellerine geçen her fırsatta kurbanı oynama eğilimleridir.

OĞLAK

Kararlı ve pratik olarak bilinen Oğlak burçları en çalışkan burçlardan biridir. Ancak Oğlaklar, işler yolunda gitmediğinde eşit derecede inatçı ve duygusal olarak soğuktur. Bu hırslı burç, rakiplerini önemsiz hissettirmek için ağırlığını ortaya koymaktan korkmuyor. Acımasız olabilirler ve kendilerine meydan okunduğunu hissederlerse sözleriyle sizi yerle bir ederler. Yani, bir şeyi yanlış yapıyorsanız, Oğlaklar size haber verecektir. Şişirilmiş üstünlük duyguları, talepkar davranışlara, mikro yönetime ve hatalı olduklarını kabul edememelerine yol açabilir.

KOÇ

Cesur, küstah ve şamatacı, bir Koç burcunun yanındayken eğlenceden kıtlık çıkmaz. Ancak, bu işaret rekabeti algılarsa, parti bozulabilir. Koç, yaptıkları her şeyde en iyi olmaktan gurur duyar. Mars tarafından yönetilen bu alıngan ateş burcu, sert sözlerde hızlı olabilir, ancak gücendirdiği için özür dilemekte yavaştır. Arkadaşlarından, sevgililerinden ve aile üyelerinden sonsuz hayranlık beklerler. Bu, baskınlıklarını göstermek için başkaları hakkında övünmeye ve konuşmaya yabancı olmadıkları anlamına gelir. Hangi durumda olurlarsa olsunlar, Koç tüm gözlerin üzerlerinde olmasını ister. Ve eğer bir grup içindeki konumları konusunda kendilerini güvensiz hissederlerse, güç dengesini kendi lehlerine çevirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.

YAY

Yay, etrafta dolaşmak için pek çok kişiliğe ve çekiciliğe sahip olsa da, herkesin bildiği gibi güvenilmez arkadaşlar. Taşınmanıza veya büyük bir yaşam olayını kutlamanıza yardım etmelerini beklemeyin: Yay, zamanları konusunda çok bencildir. Şans eseri ortaya çıkarlarsa, zaman çizelgelerinde olacak ve ilgi odağı olduklarından emin olacaklar. Zaten söyleyemiyorsanız, bu işaretin kıskançlığı, diğerleri ilgi odağı olduğunda parlar. Bu nedenle, ister en son seyahatlerinin hikayelerini anlatıyor ister daha popüler arkadaşları olsun, Yay, etraflarındakilerden ne kadar daha ilginç, yetenekli ve havalı olduklarını kanıtlama ihtiyacı duyar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.