Hava Durumu

#Devlet Bahçeli

Lodoshaber.Com - Devlet Bahçeli haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Devlet Bahçeli haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

MHP lideri Bahçeli’ye ‘kılıçlı’ Bursa daveti! Haber

MHP lideri Bahçeli’ye ‘kılıçlı’ Bursa daveti!

14 Haziran’da yapılan seçimlerde anketlere yansıyanın aksine oy oranını arttıran ve Bursa’dan yine iki vekil çıkaran MHP, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde de yine aynı rolü oynayacak.  2019 seçimlerinde sadece Yenişehir Belediyesi’nde aday gösteren ve seçimi kazanan MHP’nin Mart 2024 seçimlerinde başka ilçeler içinde taleplerinin olduğu kulislerde konuşuluyor.  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki gün önemli bir ziyaret için MHP genel merkezindeydi. Önce 6 dönemdir Bursa’yı parlamentoda temsil eden ve genel sekreterlik gibi önemli bir görevi yerine getiren Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile görüşen Aktaş ve Gürkan daha sonra MHP lideri Bahçeli ile makamında görüştü.  Oldukça samimi geçen ve Büyükataman’ın da bulunduğu görüşmeyle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Alinur Aktaş, Bahçeli’ye kabında ipek üzerine işlenmiş Bursa resminin yer aldığı kılıç ve hançer armağan etti.  Aktaş mesajında, Cumhur İttifakı’ndaki yol arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz Sayın İsmet Büyükataman’ı MHP Genel Merkezi’nde ziyaret ettiklerini belirterek, ‘ Kadim şehir Bursa’mız hakkında istişarede bulunarak kendilerini şehrimize davet ettik. Misafirperverlikleri ve nazik kabulleri için Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Sayın İsmet Büyükataman’a teşekkür ediyorum’ dedi. Bu arada, Aktaş’ın  oğlu Safa Hilmi’nin 2 Eylül’de Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi’nde gerçekleştirilecek düğün törenine de Bahçeli’yi davet ettiği öğrenildi.

Bahçeli'den dikkat çeken sözler: 'Çok komik, çok trajik' Haber

Bahçeli'den dikkat çeken sözler: 'Çok komik, çok trajik'

Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Seçime hazır olduklarını ifade eden Bahçeli, "İnançlıyız, iradeliyiz, iyimseriz, umutluyuz, başarmaya kararlıyız" diye konuştu. Bahçeli, açıklamasının devamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler söyledi. "ÇOK KOMİK, ÇOK TRAJİK" Muhalefetin yetki alması durumunda Türkiye'yi bir ay içinde batıracağını iddia eden Devlet Bahçeli, "İYİ Parti Başkanı, şimdiden havaya girmiş, Sayın Kılıçdaroğlu'nu Sayın Cumhurbaşkanım diye karşılıyor. Çok komik, çok trajik. Kendisini darı ambarında görüyor. Partisinin Ankara temayül yoklamasındaki şiddet ve kavga sahneleri iyi kostümü giymiş olanların gerçek yüzünü deşifre ediyor. Zillet ittifakı yamalı bohça gibi" diye konuştu. "BUNLARDAN HİÇBİR YOL OLMAZ" Altılı masanın 13 defa toplandığını hatırlatan Bahçeli, "Güç bela, masayı devirip tekrar toplayarak, birbirlerine demediklerini bırakmayarak sipariş edilmiş bir aday buldular. Bunlardan hiçbir yol olmaz. Kılıçdaroğlu, basiretsiz, hazırlıksız, başarısız ve yetersiz. Hep söyledim, yaparsa Cumhur İttifakı yapar, Kılıçdaroğlu ve diğer adayların Türkiye'mize bir şey kazandıracağını düşünmek bile aklın ve izanın ikarıdır" diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli'den 'sel felaketi' paylaşımı Haber

MHP lideri Bahçeli'den 'sel felaketi' paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şanlıurfa ve Adana'da meydana gelen sellerle ilgili yaptığı paylaşımda, "Meydana gelen sellerden 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 9 vatandaşımızın kaybolduğu, çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı anlaşılmaktadır. Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir başka felaketin ortaya çıkması milletimizi derinden üzmüştür" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ülkemiz Kahramanmaraş merkezli ikiz depremin hasarını güç birliği halinde kaldırırken, Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan aşırı yağışlar taşkın sellere neden olmuş, nihayetinde yeni bir felaket deprem bölgesini canevinden vurmuştur. Söz konusu felaketin tahribatı büyüktür. Meydana gelen sellerden 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 9 vatandaşımızın kaybolduğu, çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı anlaşılmaktadır. Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir başka felaketin ortaya çıkması milletimizi derinden üzmüştür. İlgili HaberAdıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: 5 can kaybıHaberi görüntüle "HİÇBİR FELAKET TARİHİ YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ SEKTEYE UĞRATAMAYACAK" Türkiye tek nefes halinde yaralarını saracak güç ve kudrettedir. “Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat” sacayağında; deprem ve diğer mahut sorunlarla başa çıkabilecek akıl, irade, inanç ve mücadele şevki çok şükür Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tesis edilmiştir. Hiçbir felaket tarihi yürüyüşümüzü sekteye uğratamayacaktır. Hiçbir saldırı, iftira ve suçlama dalgası duruşumuzu bozamayacaktır. Kederli günlerimizi çapsız, güdük ve kısır siyasetlerine alet etmek için fırsat kollayanlara aziz milletimiz hür seçimiyle engel olacaktır. Kahramanmaraş merkezli depremler ile Adıyaman ve Şanlıurfa’da oluşan sellerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Rabbim nice musibetten milletimizi ve ülkemizi esirgesin diyorum."

Bahçeli: AYM, terör örgütünün arka bahçesi olmuştur! Haber

Bahçeli: AYM, terör örgütünün arka bahçesi olmuştur!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 14 Mayıs seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) HDP'nin Hazine yardımı ödenen hesaplarına geçici blokeyi kaldırmasına sert tepki göstererek ''AYM'nin verdiği karar hukuk skandalı olarak anılacak. AYM terör örgütünün arka bahçesi olmuştur.'' dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantıda konuştu. MHP Genel Başkanı Bahçeli, HDP kapatma davasındaki son iki kararları nedeniyle Anayasa Mahkemesi'ni sert sözlerle hedef aldı. HDP'nin Hazine yardımı almasına yönelik kararın "Hukuk skandalı" olduğunu söyleyen Bahçeli, sözlü savunmanın ertelenmesiyle HDP'nin seçime girmesinin kolaylaştırıldığını belirtti, "Üyelerin yerinde Kandil'den üç beş terörist olsa aynı karar çıkmayacak mıydı? dedi. ''CUMHUR İTTİFAKI SEÇİME HAZIRDIR'' Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: ''MHP ve Cumhur İttifakı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine tam olarak hazırdır, başarmaya da kararlıdır. HAZİNE YARDIMI ÇAĞRISI (Hazine yardımı) 14 Mayıs'taki seçimler için siyasi partilere ödenen 3 kat fazla ödeneğin depremden etkilenen 11 ilimize ve depremzede vatandaşlarımıza aktarılması düşünülmelidir. MHP, böyle bir feragate gönüllüdür, diğer siyasi partilerden aynı hassasiyeti ümit etmektedir. Hazine yardımının 3 katı düzeyindeki kısmından vazgeçmeye varız herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. AYM'NİN HDP KARARINA SERT TEPKİ AYM'nin HDP ile ilgili aldığı karar garabet ve gafilliktir. AYM'nin bölücü terör örgütünün arka bahçesi olması hukuk katlidir. Buna göz yumamayız. Böylesi alçalmayı sineye çekemeyiz. Şehitlerin kemiklerini sızlatan kahramanlarımızı incitip yok sayan mahkemeyi biz de yok sayarız.''

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.