Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli’ye ‘kılıçlı’ Bursa daveti!

‘Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), verdiği destekle hem cumhurbaşkanlığı hem de yerel seçimlerde kilit rol oynuyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
MHP lideri Bahçeli’ye ‘kılıçlı’ Bursa daveti!

14 Haziran’da yapılan seçimlerde anketlere yansıyanın aksine oy oranını arttıran ve Bursa’dan yine iki vekil çıkaran MHP, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde de yine aynı rolü oynayacak.  2019 seçimlerinde sadece Yenişehir Belediyesi’nde aday gösteren ve seçimi kazanan MHP’nin Mart 2024 seçimlerinde başka ilçeler içinde taleplerinin olduğu kulislerde konuşuluyor. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, önceki gün önemli bir ziyaret için MHP genel merkezindeydi. Önce 6 dönemdir Bursa’yı parlamentoda temsil eden ve genel sekreterlik gibi önemli bir görevi yerine getiren Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile görüşen Aktaş ve Gürkan daha sonra MHP lideri Bahçeli ile makamında görüştü. 

Oldukça samimi geçen ve Büyükataman’ın da bulunduğu görüşmeyle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Alinur Aktaş, Bahçeli’ye kabında ipek üzerine işlenmiş Bursa resminin yer aldığı kılıç ve hançer armağan etti. 

Aktaş mesajında, Cumhur İttifakı’ndaki yol arkadaşımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekilimiz Sayın İsmet Büyükataman’ı MHP Genel Merkezi’nde ziyaret ettiklerini belirterek, ‘ Kadim şehir Bursa’mız hakkında istişarede bulunarak kendilerini şehrimize davet ettik. Misafirperverlikleri ve nazik kabulleri için Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Sayın İsmet Büyükataman’a teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu arada, Aktaş’ın  oğlu Safa Hilmi’nin 2 Eylül’de Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezi’nde gerçekleştirilecek düğün törenine de Bahçeli’yi davet ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.