Hava Durumu

#Ateş

Lodoshaber.Com - Ateş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ateş haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Etrafa rastgele kurşun yağdıran bekçi dehşet saçtı: 1 ağır yaralı Haber

Etrafa rastgele kurşun yağdıran bekçi dehşet saçtı: 1 ağır yaralı

Olay, Altındağ ilçesinin Karapürçek Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, karşı komşuları Elmas K.’nin sürekli iftiralarına ve kendilerine saldırmalarına maruz kalan Hasan Günaydın ile Kadriye Günaydın çifti, bu durumdan kurtulmak için evlerini taşıma kararı aldı. Komşularının psikolojik sorunlarının olduğunu, sürekli evlerine zarar verdiklerini ve polise şiddet gördüğüne dair asılsız ihbarlarda bulunduğunu öne süren Günaydın çifti, eşyalarını taşımak için Murat Türkmen (44) ile oğlu İsa Mert Türkmen’den yardım istedi. Eşyaları taşımak için işe koyulan Hasan Günaydın ve yardım çağırdığı kişiler ile Elmas K. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüşen olaya Elmas K.’nin eşi Sefa K. de dahil oldu.    Bekçi olduğu öğrenilen Sefa K., Günaydın ve diğer kişilere biber gazı sıktı. Bununla da yetinmeyen Sefa K., dışarıya kaçan komşusu ile eşyaları taşımaya gelen arkadaşlarına tabancasıyla rastgele ateş etmeye başladı. Dehşet saçan bekçinin yağdırdığı kurşunlardan birisi Murat Türkmen’in kaburgasına isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden Türkmen, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan bekçi ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.      Kurşunları biten kocasına yedek şarjör götürmüş    Öfkeden gözü dönen ve ruh sağlığının yerinde olmadığı iddia edilen Elmas K.’nin eşi Sefa K.’yi komşularına saldırması için sürekli tahrik ettiği ileri sürüldü. Eşyaları taşıyan Hasan Günaydın, Selim Günaydın, İsa Mert Türkmen ve Murat Türkmen’e kurşunlar yağdıran Sefa K.’nin iki şarjör mermi sıktığı, yedek şarjörünü ise eşi Elmas K.’nin getirdiği öğrenildi. Öte yandan iki grubun yakınları arasında da kavga çıktı. Olay, polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. bilirsin? Mağduruz. Adalet istiyoruz. Böylelerinin de bekçi olmasını istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Bilgisayar oyunu oynarken vuruldu! Haber

Bilgisayar oyunu oynarken vuruldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki kişi, bilgisayar oyunu oynadığı esnada sokaktan açılan ateş sonucu vücuduna mermi isabet etti. Talihsiz genç olay yerinde hayatını kaybederken, olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalama çalışmaları başlatıldı.      Olay dün saat 23.30 sıralarında ilçeye bağlı Sarıyer Mahallesi'nde meydana geldi. 5714/3 sokakta bulunan iki katlı bir evin üst katında oturan Suriye uyruklu Muhammed Mahluf (27), iddiaya göre evde arkadaşlarıyla bilgisayar oyunu oynadığı esnada, sokakta kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş açıldı. Vücuduna mermi isabet eden Mahluf, kanlar içerisinde yere yığılırken durum arkadaşları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede vücuduna isabet eden mermiyle yaralanan gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Mahluf'un cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.    Çalışma başlatıldı    Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çevrede güvenlik önlemleri alınırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri, ateşin açıldığı değerlendirilen bölgeler ve Muhammed Mahluf'un hayatını kaybettiği dairede incelemeler yaptı. Olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen şüpheli veya şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.