Hava Durumu

Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı, yoldan geçen vatandaş!..

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir oto tamircisi, tartıştığı şahsa pompalı tüfekle ateş etti. Kurşunlar o sırada yoldan geçen bir vatandaşa denk geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tartıştığı kişiye kurşun yağdırdı, yoldan geçen vatandaş!..

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir oto tamircisi, tartıştığı şahsa pompalı tüfekle ateş etti. Tamircinin tartıştığı şahıs olay yerinden kaçarken, kurşunlar o sırada yoldan geçen bir vatandaşa isabet etti.   


  Olay Kocaeli’nin Gebze ilçesi İnönü Mahallesi Şehitler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan oto tamir dükkanında, iş yeri sahibi A.D. ile B.A. isimli şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın daha da büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonrasında A.D., dükkanda bulunan pompalı tüfek ile B.A.’ya doğru 5 el ateş etti. B.A., olay yerinden aracıyla kaçarken, kurşunlar o sırada yoldan geçen Y.Ö. (26) isimli vatandaşa isabet etti. Bacağına isabet eden 4 kurşunla yaralanan Y.Ö., başka bir araca alınarak tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Olayın ardından iş yeri sahibi A.D. ile F.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.