Hava Durumu

Hatay'da çocukların 23 coşkusu

Hatay’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından hayata geçirilen ‘Anadolu Oyun Evi’ ile çocuklar depremin etkisinden biraz da olsun kurtularak, eğlendi.   

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Hatay'da çocukların 23 coşkusu

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından hayata geçirilen ‘Anadolu Oyun Evi’ ile çocuklar depremin etkisinden biraz da olsun kurtularak, eğlendi.   

  Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sonrasında büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ın Belen ilçesinde çocuklar için hayata geçirdiği ‘Anadolu Oyun Evi’ ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklar depremin etkisini birkaç saatliğine de olsa unuttu. Etkinlikte oyunlar oynayan çocuklar, ellerindeki Türk bayraklarıyla dakikalarca eğlendiler. Çalan müziklere eşlik eden çocuklar programda ayrıca, şiirler okuyup, koro halinde şarkılar da söyledi. Çocuklar daha sonra sahnelenen tiyatro ile moral buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.