Hava Durumu

Denizli Barosu’na cübbe dolabına esrar! Baro başkanı ve 11 avukat gözaltında

Denizli'de uyuşturucu soruşturması kapsamında Baro Başkanı Ufuk Kök ve 11 avukat gözaltına alındı. 21 adrese düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ve ekipmanlar ele geçirilirken, bir avukatlık bürosunda kenevir yetiştirildiği saptandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2026 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2026 16:13
Kaynak: İHA
Denizli Barosu’na cübbe dolabına esrar!  Baro başkanı ve 11 avukat gözaltında

Denizli’de yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında, Ufuk Kök ile birlikte 11 avukat gözaltına alındı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, avukatların uyuşturucu madde kullandıkları, temin ettikleri ve bazı adreslerde kullanım için ortam sağladıkları yönündeki ihbarlar üzerine başlatıldı.

Başsavcılık koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Denizli Barosu binası dahil 21 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda Baro Başkanı Ufuk Kök ile 11 avukat “uyuşturucu kullanmak ve yer temin etmek” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve ofislerinde yapılan aramalarda toplam 50 gram esrar, 57 sentetik ecza hapı, 200 gram kenevir tohumu, 2 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanım aparatları, iklimlendirme ekipmanları ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca Baro Başkanı Ufuk Kök’ün ikametinde 0,3 gram esrar bulunduğu belirtildi.

Soruşturmanın en dikkat çeken ayrıntılarından biri ise bir avukatlık bürosunda ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, büro banyosunda kenevir yetiştirildiğini, hasat edilen esrarın ise elbise dolabındaki askılarda kurutulduğunu tespit etti.

Avukatlar cüppeyi çıkartıp, yerine uyuşturucu asmış

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri İl Jandarma Komutanlığı’nda sürerken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Avukatlar cüppeyi çıkartıp, yerine uyuşturucu asmış

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.