Hava Durumu

İki günlük gelirini depremzedelere gönderecek

Düzce'de kahvehane işleten Mevlüt Sivrioğlu, iki günlük gelirini depremzedeler için bağışlamaya karar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İki günlük gelirini depremzedelere gönderecek

Düzce'de kahvehane işletmecisi Mevlüt Sivrioğlu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sebebiyle dükkanında oyun oynamayı yasakladı. Kampanya da başlatan Sivrioğlu, vatandaşların desteğiyle 2 günlük gelirini depremzedeler için bağışlayacak.  


 Cumhuriyet Mahallesi'nde kahvehane işleten Mevlüt Sivrioğlu, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından işletmesinde oyun oynamayı yasakladı. Aynı zamanda Sivrioğlu, dükkanının 2 günlük gelirini depremzedeler için bağışlama kararı aldı. Esnafın duyarlı hareketine vatandaşlar da destek verdi.  
 
 "Çok üzüldük" 
 Sivrioğlu'nun kampanyasına destek veren Yılmaz Güneş, "Arkadaşımız güzel bir kampanya başlattı. Düzce'de bizler de deprem yaşadık. Kahramanmaraş'ta yaşanan depremi bizler yaşamış gibiyiz. Çok üzüldük. Şu anda konuşurken bile ağlayasım geliyor. 24 saat nöbetteyiz. Gerekirse deprem bölgesine de gideriz ama biz burada çalışma yürütüyoruz. Arkadaşımızın bu çalışmasına destek veriyoruz. Bizim de çiğ köfte dükkanımız var, biz de 2 gün tüm gelirlerimizi bu depremzedelere bağışlayacağız" dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.