Hava Durumu

Öğrencilere kolaylık: YKS öncesi önemli yayınlar bir arada!

Uzmanlar, YKS kadar kalan zamanda bol soru çözmenin yanı sıra konuları gözden geçirmenin de önemli olduğunu kaydediyor.   

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Öğrencilere kolaylık: YKS öncesi önemli yayınlar bir arada!

2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatili 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak. Uzmanlar, sınav kadar kalan zamanda bol soru çözmenin yanı sıra konuları gözden geçirmenin de önemli yarar sağlayacağını belirtiyor.   


  Türkiye'nin en güçlü yayınlarını bir araya getirerek oluşturulan ve binlerce soruyu öğrencilerle çevrimiçi platformda buluşturduklarını ifade eden Doğuş Üniversitesi Tercih Uzmanı Ergin Sarar, “Sınava girecek öğrencilere fayda sağlamak adına “Sanal Üniversite Tercih Simülasyonu'' platformunu oluşturduk.  Bu simülasyonla öğrenciler puan ve başarı sıralamasını, hangi bölümlere girip giremeyeceğini görebilecek ve buna göre de eksikliklerini tespit edebilecek” dedi. 
   
  “Türkiye’nin en güçlü yayınlarını bir araya getirdik” 


  18 Haziran 2023 tarihinde yapılması planlanan, üniversite adayı öğrencilerin üç farklı oturumda yarışacağı YKS, seçimler nedeniyle başka bir tarihe ertelendi. Üniversite adayı öğrencilerin sınava kadar olanı zamanı verimli kullanmaları gerektiğini belirten Ergin Sarar, “Türkiye'nin en güçlü yayınlarını bir araya getirerek oluşturulan binlerce soruyu öğrencilerle çevrimiçi platformda buluşturduk. Bu simülasyonla öğrenciler puan ve başarı sıralamasını, hangi bölümlere girip giremeyeceğini görebilecek ve buna göre de eksikliklerini tespit edebilecek” ifadelerini kullandı. 


  Detaylı bilgiye üniversitenin web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.