Hava Durumu

Zelenski, Altın Küre Ödülleri'nde konuştu: Kimin kazanacağı şimdiden belli

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Sean Penn'in anonsuyla Altın Küre Ödülleri'nde Hollywood seyircisine seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Zelenski, Altın Küre Ödülleri'nde konuştu: Kimin kazanacağı şimdiden belli

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, önceki akşam Beverly Hills’te düzenlenen 80. Altın Küre Ödülleri törenine video mesajıyla katıldı ve kendi deyimiyle "özgür dünya"daki müttefiklerine teşekkür etti.

Amerikalı ünlü aktör Sean Penn Altın Küre sahnesinde bir konuşma yaparak Zelenski’yi anons etti.

62 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, İran’daki protestolar nedeniyle gerçekleştirilen idamlardan ve Afganistan’daki kadın hakları mücadelesinden bahsettiği konuşmasının sonunda eski komedyen-yeni siyasetçiyi takdim etti.

"GİDİŞAT DEĞİŞİYOR"

İki Oscar ödüllü oyuncu, daha önce, Kiev'de Zelenski ile bir araya gelmiş ve ona Oscar ödüllerinden birini hediye ederek, başkandan, savaş bittiğinde geri vermesini istemişti.

Önceden kaydedilen video ile Hollywood seyircisine seslenen Zelenski, “Ukrayna’da savaş henüz bitmedi ama gidişat değişiyor ve kimin kazanacağı şimdiden belli oldu” dedi.

"ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI OLMAYACAK"

“Önümüzde hala savaşlar ve gözyaşları var” diyen Zelenski, “Ama şimdi size geçen yıl kimin en iyi olduğunu anlatabilirim, siz, Ukrayna halkını destekleyen özgür dünyadakilere” ifadesini kullandı.

Zelenski, İkinci Dünya Savaşı sona ermeden önceki 1940'ların başındaki Altın Küre'leri hatırlattı ve “Üçüncü dünya savaşı olmayacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.