Hava Durumu

Bursa'da açık lise mezunları diplomalarını aldı

Bursa'da Mustafakemalpaşa'da Açık Öğretim Lisesi eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlara diplomaları takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da açık lise mezunları diplomalarını aldı

Bursa'da Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM), Açık Öğretim Lisesi eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlara diplomaları verildi.   


  Ortaokulun ardından liseyi de HEM’de tamamlayan Suzan Kara (60) ve Hafize Çelik Çandar (62), yıllar sonra diploma almanın sevincini yaşadı. Azimleriyle takdir toplayan mezunlar, lise diplomalarını Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık’ın elinden aldı. 


  Mustafakemalpaşa İsmail Hakkı Şenpamukçu HEM’de, Açık Öğretim Lisesi ((AÖL) eğitimlerini tamamlayan 2022 Yılı’nın 1’inci Dönem mezunları için diploma töreni gerçekleştirdi. 
  1302’si açık lise, 412’si ise açık ortaokul olmak üzere bu yıl 1714 öğrencinin eğitim gördüğü HEM’in Hamidiye Mahallesi’ndeki merkez binasında düzenlenen törende, 3 çocuk 6 torun sahibi 60 yaşındaki Suzan Kara ile 2 çocuk 3 torun sahibi 62 yaşındaki Hafize Çelik Çandar’da diploma heyecanı yaşadı. 

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU


  Törene katılan Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Veysel Çalık, yıllar sonra gelen mezuniyetle büyük sevinç yaşayan öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Çalık, HEM Müdürü Zafer Göllü’nün de hazır bulunduğu programda öğrencileri tebrik ederek, diplomalarını takdim etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.